Foto: Skanska

Foto: Skanska

Skanska solgte 161 leiligheter i ett salgstrinn

I prosjektet «Tigergården» på Ensjø i Oslo gjorde Skanska Eiendomsutvikling noe nytt,  de solgte alle leilighetene i ett salgstrinn.

Det er første gang Skanska Eiendomsutvikling har gjort det på denne måten.

- Dette er noe å feire. Det er litt annerledes å legge ut alle leilighetene for salg i ett salgstrinn, så det er veldig moro at vi lykkes med det. Til og med 12 måneder før ferdigstillelse. Prosjektsjef Cathrine Knudsen og resten av teamet på Tigergården har gjort en kjempejobb, sier regiondirektør Eiendomsutvikling Oslo Øst i Skanska, Salman Saeed, i en pressemelding.

Det nye komplekset strekker seg over 13 etasjer, er over 15.000 kvadratmeter stort og skal etter planen stå ferdig i tredje kvartal i 2022. Dette er det nyeste av byggene Skanska står bak på Ensjø Torg.

Tgergården er delt i tre «konsepter»; Kobberpassasjen, Glassgangen og Himmeltårnet, tre deler av samme bygning med forskjellige leilighetstyper.

Tigergården er sertifisert med BREEAM «Very good» som det første konseptet fra Skanska Eiendomsutvikling.

- Jeg er fornøyd med gjentagende salgssuksess på Tigergården og mener at vi med dette kan si med sikkerhet at vi kjenner Ensjø godt nå. Vi nærmer oss slutten av vår tomtebank i området og ser spent frem mot fortsettelsen på Ensjø. Jeg er veldig spent på hvilke andre muligheter som ligger her, sier Saeed.

Cathrine Knudsen og Salman Saeed. Foto: Skanska

Cathrine Knudsen og Salman Saeed. Foto: Skanska