Kathrine Rønsen Vanem. Foto: Ilja C. Hendel
Kathrine Rønsen Vanem. Foto: Ilja C. Hendel

Skanska Commercial Development Norway ansetter utleiesjef

Skanskas enhet for utvikling av næringseiendom vokser og har ansatt Kathrine Rønsen Vanem som utleiesjef.

– Vanem har lang erfaring fra ulike lederroller i eiendomsbransjen innen eiendomsforvaltning og drift. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og kommer fra stillingen som direktør for drift og marked i Oslo Areal, skriver selskapet i en pressemelding.

– Skanska utvikler attraktive og bærekraftige kontorbygg som er tilpasset fremtidens arbeidsformer. Jeg ser frem til spennende oppgaver og nye utfordringer sammen med teamet i Skanska Commercial Development Norway, sier Vanem i meldingen.

Vanem starter i sin nye rolle 15. august og vil få ansvar for arbeidet med utleie, samt jobbe aktivt i prosjektutviklingen for å ivaretakunde- og driftsperspektivet.

Administrerende direktør i Skanska Commercial Development Norway, Synnøve Lyssand Sandberg, er svært fornøyd med å få Vanem med på laget.

– Kathrine har en bakgrunn og kompetanse som vi vil ha stor glede av i en nøkkelrolle hos oss. Vi har flere spennende prosjekter som skal ut i markedet de kommende årene og har et klart mandat for videre vekst. Med Kathrine sin brede kundeforståelse og erfaring fra både drift og forvaltning vil hun bidra til utvikling av enda bedre arbeidsplasser for våre leietakere, sier hun.