Daglig leder Per-Sindre Årvik (f.v.) og byggeleder Frode Lillestøl i Vest Bygg og Bustad.

Skalahus har signert forhandleravtale med Vest Bygg og Bustad AS

Skalahus utvider virksomheten sin med ny forhandler. Vest Bygg og Bustad AS skal selge og bygge Skalahus på Søre Sunnmøre og i Nordfjord.

Vest Bygg og Bustad skal selge Skalahus sine eneboliger, men skal også satse på prosjektmarkedet som forhandler av flermannsboliger.

- Det er viktig for oss å ha flere ben å stå på, og i Skalahus får vi muligheten til å bygge både tradisjonelle men moderne eneboliger, og mer plasseffektive prosjektboliger, sier daglig leder Per-Sindre Årvik Vest Bygg og Bustad i en pressemelding.

Skalahus har solgt 21 prosent flere boliger i 2020 enn i 2019, og har hatt en jevn økning av nye forhandlere rundt om i landet.
- Gjengen i Vest Bygg og Bustad dekker et behov vi har hatt for å etablere oss vest i landet. De vil håndtere viktige områder av Møre og Romsdal og Vestland, og gjør at vi kommer nærmere målet om å være landsdekkende, sier forhandlerleder Tore Larsen i Skalahus i meldingen.

- Vi har fått et veldig godt inntrykk av denne gjengen, og er sikre på at de vil representere Skalahus på en strålende måte, legger han til.