Sivilingeniør Konstruksjon

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist01.03.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og fagkompetanse i en stilling hvor du blir engasjert i spennende og betydningsfulle prosjekter i regionen For denne rollen trenger du utdannelse innen bygg og konstruksjonsfag. Det vil være fordelaktig med minimum 3 - 5 års erfaring, men du med noe mindre erfaring oppfordres også til å søke. Er du vår nye Sivilingeniør Bygg? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Fredrikstadavdeling

Som vår nye Sivilingeniør Bygg blir du en del av et sterkt fagmiljø på Rambølls kontor i Fredrikstad. Kontoret har 40 dyktige medarbeidere innen fagområdene Plan- og Landskapsarkitektur, Prosjektledelse, ITB og konstruksjonsteknikk. Kontoret ligger fint plassert på Værste og har gode fasiliteter. Vi samarbeider tett med flerfaglige Rambøll-miljøer på tvers av landet og i Norden, og er engasjert i flere store byggeprosjekter og planoppdrag i Østfold og Follo-regionen og i Norge for øvrig

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Beregninger/analyse ved hjelp av Robot/FEM design
  • Kunnskap om seismisk prosjektering etter NS-EN 1998 er en fordel
  • Kunnskap om prosjektering av massivtre eller prefab er en fordel
  • Selvstendig, positiv, strukturert og ryddig samt god til å kommunisere
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper i norsk og engelsk

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Universitets- eller høyskoleutdanning
  • Erfaring med moderne prosjekteringsverktøy og tradisjonell prosjektering
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er initiativrik og fremoverlent i møte med en kundegruppe som er på full fart fremover i digitalisering og modernisering.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.03.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Nils Andre Buer, 95 15 35 87

Søk stilling

Vis flere stillinger: