Sivilingeniør / ingeniør VVS

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeFinnmark
StedAlta
Søknadsfrist24.02.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt erfaring innen prosjektgjennomføring og VVS-teknisk prosjektering i en stilling hvor du vil bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. For denne rollen trenger du utdanning i VVS-teknikk og interesse for utviklingen i faget. Er du vår nye Sivilingeniør / ingeniør VVS? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Altaavdeling

Som vår nye Sivilingeniør / ingeniør VVS blir du en del av et kollegia av 36 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene Areal- og samfunnsplanlegging, Bygg og tekniske systemer, Samferdsel samt VANN og miljø. Kontoret vårt er sentralt plassert i Finnmarks største by, og vi er en hyggelig og sosial gjeng.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Fagansvarlig innen et eller flere VVS-fag
  • Bidra til videreutvikling av VVS-faget
  • Prosjektering og beregning
  • DAK-Tegning, BIM og 3D-modellering
  • Utarbeidelse av beskrivelser og anbudsgrunnlag

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Noen års erfaring med VVS-teknisk prosjektering
  • Høyere utdannelse innen VVS-teknikk

I denne rollen vil det være en fordel om du også: er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordringer. Du har interesse for teknisk programvare og 3D-modellering og er oppdatert på standarder og forskrifter. Du liker å jobbe i team og tenke tverrfaglig.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 24-02-2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Avdelingsleder Alta Lars Kvernmo, M +47 95122847, lars.kvernmo@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: