Sivilingeniør eller ingeniør innen byggeteknikk

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF Gruppen med røtter tilbake til 1895.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter. I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

Firma ÅF Engineering
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist29.11.2018

Er du sivilingeniør eller ingeniør innen byggeteknikk? Vi ser etter ny medarbeider på vårt avdelingskontor i Sandefjord. Det er en fordel om du har 2-3 års erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

I Sandefjord er vi 21 medarbeidere og inngår i forretningsenheten Buildings som til sammen er 185 ansatte. Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

ÅF Engineering er et selskap i sterk vekst hvor konstruksjonsteknikk er en del av hovedsatsningen. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg. Bli en del av vårt team!

Ønskede kvalifikasjoner

Du er en person som liker å jobbe selvstendig og i team, samt at du er positiv og praktisk orientert. Vi ønsker at også du er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte. For den riktige kandidaten er det muligheter for å bli disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk.

Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk er nødvendig. Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. I våre prosjekter benyttes FEM-Design og Revit i utstrakt grad. Du må snakke og skrive flytende norsk eller skandinavisk.

Alle søkere oppfordres til å legge ved søknad, CV, karakterutskrift og annen relevant informasjon.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgiving og prosjektering av nybygg og ved rehabilitering av eksisterende bygg.

Typiske oppgaver:

  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter, også sammen med våre andre kontorer i Norge og Sverige.
  • Prosjektere og dimensjonerer konstruksjoner i betong, stål og tre.
  • Lage mengdebeskrivelser.
  • Bistand ved kontrahering, kostnadsoverslag, samt kontroller.

Vi tilbyr

Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med varierte og spennende arrangementer og mulighet for leie av bedriftshytter.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.
  • Mulighet for tidlig ansvar og bratt lærekurve.
  • Store tverrfaglige prosjekter, og alle typer prosjekter
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul- og påskeuke.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.

Kontakt

Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineering sine spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Victor Hugo Zamora på e-post victor.zamora@afconsult.com eller telefon 412 25 206.

Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: