Site Manager Byggautomasjon

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

Firma Experis
FylkeOslo, Akershus
Søknadsfrist20.10.2019

For vår kunde vil du jobbe med et større prosjekt på Ås. Din rolle vil være koordinering og igangkjøring av personell innenfor bygg automasjon, samt dialog med andre fagområder som elektro, ventilasjon osv. vedrørende fremdriftsplanlegging.

Hvem ser vi etter

Vi ser etter deg som brenner for å drive prosjektet fremover ute. Du er personen som kan gå inn i et teknisk område og med enkle grep klare å orientere sette seg om det er klart for igangkjøring. Videre ter du deg bra og kan representere oss mot kunde i fremdrifts/ressursmøter rundt sluttfasen. Du er flink til å kommunisere med personellet (ingeniører og elektrikere) og får alle til å yte og dra i samme retning. Videre er du løsningsorientert og klar for å drive prosessen rundt det å ferdigstille et anlegg og kunne kommunisere hvor utfordringene ligger og hva våre behov er.

Kvalifikasjoner

 • Elektro eller automasjonsbakgrunn
 • Erfaring fra byggeplassledelse innen flere disipliner
 • Erfaring med avviksrapportering
 • Erfaring med ressursplanlegging
 • Ha mulighet til å være tilstede på byggeplass på Ås daglig. (Ikke turnus der en blir borte fra byggeplass i lengre perioder)

Personlige egenskaper

 • Kundeorientert og serviceinnstilt.
 • Evne til å arbeide, strukturert, planmessig og selvstendig.
 • Løsningsorientert
 • Ønske om å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi.
 • Gode samarbeidsevner og liker å arbeide i team.
 • Utstrakt ansvarsfølelse samt evne til å koordinere andre

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Søknadsinformasjon:

Registrer din CV og søk på stillingen, gjerne med en søknadstekst på www.experis.no

Frist: Snarest og innen 20. oktober 2019

Arbeidssted: Oslo med daglig prosjektoppfølging på Ås

Tiltredelse: Snarest

Kontraktsform: Prosjekt frem til 1/9-20

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved;

Christian Steen, mobil: +47 97 67 88 36 / Christian.Magnus.Ramm.Steen@no.experis.com eller

Guro Barnholt, mobil: +47 90 07 11 62/ Guro.Barnholt@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: