Alex Kristensen (t.v.) og Søren Gindeskov Nielsen. Foto: Sika
Alex Kristensen (t.v.) og Søren Gindeskov Nielsen. Foto: Sika

Sika ansetter ny salgsdirektør

Sika Norge har ansatt Søren Gindeskov Nielsen som ny salgsdirektør fra og med 1. mai.

Administrerende direktør Alex Kristensen ser frem til samarbeidet med Søren Nielsen.

– Vi var på jakt etter en driftig kulturbygger med lagånd. En som har solid ledererfaring, kommuniserer godt, og er teamorientert. Stillingen innebærer overordnet ansvar for selskapets samarbeid med kjeder, utførende, produserende og beskrivende ledd. Søren Nielsen vil inngå i Sika Norges ledergruppe og ha en nøkkelrolle i vår reise mot fordoblet salg innen 5-7 år, sier Alex Kristensen i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyd med å ha kommet i mål med ansettelse av Søren Nielsen, sier han.

Nielsen er utdannet Business Development Engineer fra Århus Universitet i Danmark og Master of Management fra USC Queensland Australia. Han kommer fra en stilling i SIGA som Deputy Head of Sales – Northern Europe.

Søren er 38 år og bor på Haslum i Bærum med kone og tre barn. Han er opprinnelig dansk, men har bodd i Norge i mange år.

– Vi er avhengige av dyktige ledere med bransjekunnskap. Dette gir nærhet til våre samarbeidspartnere, og vil bidra til å styrke den lokale forankringen og hele verdikjeden. Vår nye salgsdirektør vil tilføre spesifikk kompetanse og erfaring som vil komme godt med, sier Kristensen videre.