Servicetekniker / Kuldemontør

Kuldeteknisk er en av landets største entreprenører innen miljøvennlige kuldetekniske løsninger. Vi bidrar til redusert energiforbruk, økt lønnsomhet,og vi leverer service og tjenester som ivaretar kundens verdier og miljøet på en trygg måte. Les gjerne mer på www.kuldeteknisk.no

FirmaKuldeteknisk
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist14.12.2016

Kuldeteknisk AS etablerer avdeling i Bodø og søker

Servicetekniker/kuldemontør

Vil du være med på å forme en bærekraftig og fremtidsrettet utvikling - og har du lyst til å jobbe for en anerkjent arbeidsgiver der sikkerhet og miljø er likestilt med økonomiske resultater? Våre medarbeidere involveres i nyskapende arbeid. Derfor er vi ledende innen vår bransje og først ute med nyskapende løsninger og tjenester.

Vi ønsker oss en kollega med evne til å arbeide selvstendig og som er innstilt på å løse problemer. Ordenssans, samarbeidsvilje, stå-på-evne og gode datakunnskaper er også ønskelig, samt allsidig erfaring fra arbeide med kuldeanlegg, automatikk, service og reparasjoner. Kuldeteknisk utdannelse, elektrokunnskaper, erfaring og fagbrev er et fortrinn. Må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Stillingen omfatter prosjektarbeid, service og vedlikehold av alle typer kuldeanlegg og tilknyttede systemer, samt deltakelse i vaktordning.

For den rette tilbyr vi gode lønns- og øvrige betingelser og karrieremuligheter. Et positivt, humørfylt, faglig og godt arbeidsmiljø, samt bil- og telefonordning, kurs og etterutdanning.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Kristin Lindberg i Randstad Norway AS på telefon 414 70 464. CV og søknadsbrev sendes innen 14.12.16.

Søk her

Vis flere stillinger: