Senioringeniør Vann

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Rambølls tverrfaglighet er en forutsetning for at vannavdelingen kan involveres i de aller største prosjektene i vårt nærområde. Rambøll i Trondheim er en komplett rådgiver for bygg og anlegg.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist26.01.2020

Byens bredeste vannkompetansemiljø, inviterer deg til å ta i bruk ditt engasjement og din dype faglige innsikt i en stilling hvor du planlegger Trøndelags mest utfordrende vann- og avløpsprosjekter. Vannavdelingen i Trondheim søker nå etter flere seniorer til å lede og utarbeide teknisk løsning i våre mest komplekse prosjekter. For denne rollen trenger du lang erfaring innen vann- og avløpsteknikk. Er du vår nye sivilingeniør/ingeniør vann og avløp? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår vannavdeling

Vannavdelingen i Trondheim har byens bredeste kompetansemiljø for vårt fag. Til sammen er vi 22 medarbeidere i avdelingen, hvorav ti av oss har mer enn ti års erfaring. Vår ekspertise gjenspeiles i våre prosjekter som spenner over alt fra tradisjonell ledningsteknologi, hydrologi til vannrenseanlegg. Vi gir råd i alle prosjektfaser. Fra overordnet planlegging, detaljering, renovering, byggeledelse til driftsoptimalisering. Dette gjør at du som ansatt hos oss, kan velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter i vårt nærområde, der alle deler av vannfaget involveres. Eksempler på våre prosjekter er Øya avløpspumpestasjon (omtalt som verdens fineste pumpestasjon), avløpsrenseanlegget og vannbehandlingsanlegget på Stjørdal, samt E6 fra Ranheim til Værnes som vi skal i gang med fra 2020. Vi er en foretrukken leverandør for kommuner med store planer for vannsektoren, og har blant annet rammeavtaler med for eksempel Trondheim og Frøya.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være prosjektledelse og fagansvar i byens mest komplekse VA-prosjekter. Du vil være en diskusjonspartner for våre erfarne seniorer og engasjerte juniorer vil bistå deg i prosjekteringen.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Bli en del av avdelingens særegne arbeidsmiljø! Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2019 rapporterer avdeling vann en imponerende tilfredshet på 97%-percentilen for Rambøll Norge. Undersøkelsen viser at det positive engasjementet for arbeidsplassen skyldes at våre ingeniører løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som vi har støtte fra kunnskapsrike kollegaer. Ditt faglige utgangspunktet er:

  • Utdannet sivilingeniør/ingeniør innen VA-faget
  • Flere års erfaring med planlegging og prosjektering av vann- og avløpssystemer
  • Erfaring med prosjekteringsverktøy som Autocad, Novapoint og evt. modelleringsprogrammer som Mike urban, HECRAS m.m.

I denne rollen vil det være en fordel om du, som oss, brenner for faget, våger å tenke nytt og tar ansvar. Vi søker etter en lagspiller som vil bidra med initiativ og glede i vår humørfylte hverdag.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Vi som jobber i Rambøll vann i Norge, har et godt nettverk. Under våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Avdelingene har ekspertiseområde innen alle deler av vannfaget: klimatilpassing, ledningsnett, vannrensing og vannressurser. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt, og vi samarbeider med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 26.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder hvis du har spørsmål: Marion Trøan, telefon: 47234646, mail: marion.troan@ramboll.no

Søk gjerne opp Marion Trøan på LinkedIn og les mer om vår hverdag i Rambøll Vann Trondheim.

Søk stilling

Vis flere stillinger: