Senioringeniør/spesialist, Forbrenningsanlegg

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo, Østfold
StedOslo eller Fredrikstad
Søknadsfrist25.11.2019

Har du spesialistkunnskap og erfaring fra energianlegg for produksjon av fjernvarme/-kjøling eller damp, herunder avfallsforbrenningsanlegg? Vi søker nå en senioringeniør , til vår avdeling Industri og Prosess. Er du klar for nye utfordringer?

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

Som teknisk spesialist spiller du en viktig rolle i å definere og utarbeide tekniske løsninger. Avdeling Industri og Prosess har de siste årene satset på å bygge opp aktivitetene i markedet `termisk energi`. Vi ønsker å bygge ut vår kompetanse og satse i dette markedet. I denne prosessen kommer du til å spille en viktig rolle.

Du kommer til å jobbe i Oslo eller Fredrikstad på avdeling Industri og Prosess. For den rette kandidaten kan vi være åpne for plassering på andre kontorsteder COWI har i Norge.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER


Vi leter etter deg som liker og jobber for å få fornøyde kunder. Samtidig som du er god til å skape gode kunderelasjoner er du også god til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag.

Vi søker deg som har en kombinasjon av følgende kompetanse:

 • Spesialistkunnskap fra energianlegg for produksjon av fjernvarme/-kjøling eller damp, herunder avfallsforbrenningsanlegg.
 • Spesialistkunnskap fra energisystemer/løsninger
 • Godt nettverk innenfor energiproduksjon i Norge (og/eller utland)
 • Erfaring fra prosjektgjennomføring/teknologi i andre industrielle sektorer som blant annet on-shore olje og gass, farmasøytisk industri, matindustri, bioenergi, etc. i tillegg til overnevnte er en fordel.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende:

 • Pro-aktiv
 • God kommunikasjon på alle nivåer
 • En drivkraft til å finne de beste løsningene for komplekse problemstillinger i samarbeid med kundene og øvrige stakeholders.
 • En motvasjon til å tilby 360 graders løsninger for kundene, dvs. levere komplette løsninger ved bruk av kunnskap fra COWI-nettverket.
 • Interesse for å være en del av COWIs satsing på termisk energi som inkluderer å bygge kompetanse i COWI. Med andre ord er interesse for - og evne til - kunnskapsoverføring viktig.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Alert Holtman
Prosjekt- og markedssjef
Tlf. 925 23 266

eller

Jonny Edvardsen
Avdelingssjef
Tlf: 905 43 443

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 25.11.2019. Vi vurderer søknader fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo eller Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: