Senior VA-rådgiver

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfristsnarest

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som VA-rådgiver i Sweco kommer du inn i en engasjert tverrfaglig gruppe, som preges av et utviklingsorientert og ambisiøst miljø. Hos oss opplever du delegert ansvar og stor grad av selvstendighet i arbeidsoppgavene samtidig som vi jobber tett i team for å løse fremtidens utfordringer innen faget. Med deg på laget løftes kvaliteten i prosjektene og kompetansen i gruppen og avdelingen.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco Drammen blir du et verdifullt tilskudd i en ambisiøs gruppe, der du samarbeider tett med arealplanlegger og vei-ingeniører. Som VA-rådgiver engasjeres du som fagansvarlig på VA-oppdrag for lokale kunder, og får ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som tar ansvar og holder driv i prosjektene du deltar i. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål.

Dine arbeidsoppgaver kan omfatte:

 • Rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor VA-faget.
 • Fagansvarlig som RIVA fra A-Å i store prosjekt.
 • Arbeide med rådgivning, prosjektering, prosjektledelse, utredning og produksjon
 • Oppdragsledelse innen fagområdet
 • Kunnskapsdeling og erfaringsoverføring til kolleger og i prosjektteam.

Dette kan du:

 • Du er siv.ing. eller ingeniør innen innen VA.
 • Min 8 års erfaring.
 • Du kjennskap til programmer som Novapoint, AutoCAD, ArcGIS m.m
 • Du har erfaring med prosjektering.
 • Du har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk.
 • Du har gode evner til samarbeid og relasjonsbygging

Kontoret vårt er lokalisert et steinkast fra Drammen Stasjon, men er samtidig tett på det enorme fagmiljøet på hovedkontoret vårt på Vækerø. Vi elsker tverrfaglighet og gleder oss til å se hva du kan utrette i samarbeid med våre erfarne og kompetente kolleger. I Sweco er takhøyden stor, delingskulturen står i sentrum av alt vi gjør og vi kan vise til et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

For ytterligere opplysninger eller søknad, kontakt Trond Henanger i Headvisor:

Trond Henanger

Headvisor

47302061

Trond.henanger@headvisor.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: