Senior VA-ingeniør

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist01.06.2021

Vil du være med og utvikle vårt VA-miljø på Sørlandet?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

I infragruppen i Kristiansand er vi ti medarbeidere. Vi er en del av et kontor med totalt 54 medarbeidere fordelt på fag som prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk/flom, byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industribedrifter, vannkraftselskaper, private utbyggere, entreprenører og offentlig sektor. Vi har også kontor i Grimstad, Mandal og Flekkefjord.

Hos oss gjør du en forskjell. Som VA-rådgiver i Sweco kommer du inn i en engasjert gruppe, som preges av et utviklingsorientert og ambisiøst miljø. Hos oss opplever du delegert ansvar og stor grad av selvstendighet i arbeidsoppgavene, samtidig som vi jobber tett i team for å løse fremtidens utfordringer innen faget. Med deg på laget løftes kvaliteten i prosjektene og kompetansen i gruppen.

Hos oss utvikler du deg. Som VA-rådgiver engasjeres du som fagansvarlig på VA-oppdrag for lokale kunder, og får ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang oppdrag. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig ha fokus på forretningsmessige mål. I tillegg analyserer og vurderer du informasjon grundig i arbeidet ditt, og du søker alltid løsninger som har mest verdi for kunden.

Dette kan du:

 • Du er ingeniør/ sivilingeniør innen VA. Lang erfaring kan kompensere for utdanning.
 • Du har 5-10 års erfaring fra rådgiver, kommune og/eller entreprenør.
 • Du har gjerne gode markedskontakter.
 • Du har god erfaring med anleggsteknikk og gjerne også med beskrivelse.
 • Du har god helhetsforståelse og kan løse sammensatte oppgaver innenfor fagområdet.
 • Du viser stor grad av initiativ og ansvarlighet.
 • Du har evne til lagspill og til å bygge gode relasjoner og kundeforhold.
 • Du har høy grad av faglig ekspertise og interesse for faget.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

 • Prosjektering innen VA-transport
 • Detaljprosjektering og byggeplaner
 • Fagansvarlig som RIVA fra A-Å i store prosjekt
 • Prosjekteringsledelse og kundeoppfølging
 • Kunnskapsdeling og erfaringsoverføring til kolleger og i prosjektteam

Vi ser fram til å høre fra akkurat deg.

Kontaktpersoner:

Toni Skagestad Sinnes

Gruppeleder

+47 99291028

toniskagestad.sinnes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: