Senior Strategirådgiver

Firma Skanska Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.02.2019

Skanska søker Senior Strategirådgiver til vår avdeling Strategi, Marked og Analyse

Hvordan kan man bidra til at et av Norges største entreprenør- og prosjektutviklingsselskaper utvikler seg videre og skaper enda mer verdi for kunder og aksjonærer? Hvordan kan man bidra til at operasjonelle forretningsområder omsetter ambisjoner til faktiske endringer og bedre bunnlinje? Hvordan kan man med utgangspunkt i å være Norges grønneste entreprenør sikre at vi beholder forspranget vårt innen klimavennlige bygg og løsninger – på en lønnsom måte? Hvordan kan man analysere markedet rundt oss godt nok til å være på rett sted til rett tid for kundene våre? Og hvordan bidrar man til at ledergrupper baserer beslutningene sine på fakta i tillegg til erfaring?

Dette er noen av spørsmålene vi stiller oss i Strategi, Marked og Analyse-avdelingen i Skanska Norge. Om dette er spørsmål du også synes er interessante, så håper jeg du vil lese videre.

En av våre strategirådgivere har gått videre til en lederstilling i Skanska, og vi ønsker et nytt skarpt hode for å fortsette å utvikle virksomheten vår.

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Konsernet har i dag 41 000 ansatte i Europa og USA.

Som senior strategirådgiver i Skanska vil du kunne jobbe med et stort spenn av oppgaver og prosjekter; Utvikle forretningsstrategier for våre ulike forretningsenheter, drive prosjekter for å forbedre effektiviteten i entreprenør-prosjekter, analysere markedsomgivelsene våre for å identifisere markedsmuligheter, utarbeide business case for investeringsmuligheter, lede prosjekter for å effektivisere stabsfunksjonene våre og mye mer. Din rolle i slike prosjekter vil typisk være å definere og lede disse prosjektene i tett samarbeid med konsernledelsen og ledelsen av våre forretningsområder.

Vi søker deg:

  • Med et kommersielt mind-set
  • Som skjønner at det er i samarbeid med andre man kommer frem til de beste løsningene
  • Som er målrettet samtidig som du er tålmodig med tanke på å få med deg andre
  • Som ikke er redd for å prøve noe nytt.

Vi er 5 stykker i avdelingen vår i dag. Flere av oss har bakgrunn fra Management Consulting, og det kan gjerne du ha også - men viktigst er dine personlige egenskaper.

Vi kan tilby deg:

  • Muligheten til å jobbe med sentrale forretningsspørsmål i tett samarbeid med konsernledelsen
  • Et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling
  • Muligheter for å jobbe på tvers av landegrenser i et internasjonalt firma
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram

Stillingen rapporterer til sjefsrådgiver for Strategi, Marked og Analyse i Skanska Norge.

Kontorsted er i flotte nye lokaler i Sundtkvartalet i Oslo.

Kontakt:

Sjefsrådgiver Eivind Rasmussen, tel +47 98 21 93 12

Rekrutteringssjef Christian Scheen, tel +47 97 65 32 31

Søknadsfrist: 10.02.2019

Søk stilling

Vis flere stillinger: