Senior SHA-rådgiver

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.12.2018

Til seksjon Oppdragsgjennomføring søker vi erfarne sivilingeniører/ingeniører til rollen som SHA-rådgiver, KP og KU iht. Byggherreforskriften til våre mange store og små oppdrag. Vi søker deg som vil jobbe proaktivt med SHA i oppdrag, som er villig til å gjøre en innsats for å løfte SHA-faget og videreutvikle beste praksis, og som står stødig i rollen som SHA-rådgiver til oppdragets beste. Du må ha forståelse for hele prosjektløpet fra tidlig plan- og prosjekteringsfase til byggefase og bruks- og driftsfase i et prosjekt. Det er en stor fordel med erfaring fra byggeplass, samt forståelse for byggeteknikk og byggbarhet.

Ansvarsområde:

Rollen som SHA-rådgiver består i å gi støtte til oppdragsleder og å være pådriver for SHA i oppdrag gjennom å følge opp SHA både enkeltfaglig og tverrfaglig, gjennomføre risikovurderinger og utarbeide nødvendig SHA-dokumentasjon. Stillingen innebærer også å utføre rollen som KP og KU iht. Byggherreforskriften. Rollen dekker et vidt spekter av oppgaver og stiller krav til både faglig kompetanse og til egenskaper innen styring og ledelse. Det er nødvendig å ha inngående kjennskap til Byggherreforskriften og tilhørende myndighetskrav.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • God teknisk forståelse av fagene i et bygge- og anleggsprosjekt, de tekniske utfordringene og nødvendig tverrfaglig samspill.
 • Kjennskap til hele byggeprosessen, fra programmering, prosjektering, utførelse, overlevering
 • Forståelse av relevant prosjekteringsmetodikk, arbeidsprosesser og samhandlingsprosesser, samt nødvendig kunnskap om prosjekteringsverktøy og digital samhandling i byggeprosjekter
 • Forståelse av den kommersielle og kontraktuelle siden ved oppdraget
 • Evne til å utvikle gode kunderelasjoner, kremmerånd
 • Selvstendig og strukturert
 • "Fremoverlent" og engasjert

Vi tilbyr

 • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
 • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
 • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
 • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
 • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
 • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Avdeling Gjennomføring bistår alle avdelingene i region Midt med ledelse og styringsstøtte i de større tverrfaglige prosjekteringsoppdragene.

Multiconsult jobber kontinuerlig gjennom våre oppdrag med å videreutvikle våre medarbeidere og metoder innen ledelse, styring og SHA og Risk.

Avdeling Gjennomføring har i region Midt spesielt ansvar videreformidle Multiconsults metoder i regionen. Avdelingen skal og koordinere regionens bidrag til selskapets videre utvikling av metoder og verktøy for ledelse og styring.

Er dette noe for deg ta kontakt med Brynjar Sandvik brynjar.sandvik@multiconsult.no eller på tlf: 99295018.

Søk stilling

Vis flere stillinger: