Senior rådgiver VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Er du en rutinert VVS-ingeniør?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du et verdifullt tilskudd til et sterkt VVS-miljø som jobber tett sammen i et bredt flerfaglig miljø. Du får ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter og du får sjansen til å påvirke fagmiljøet med kreative og bærekraftige løsninger. I tillegg til vårt sterke fokus på fag er vi også opptatt av at man skal trives og ha grunn til å glede seg til å dra på jobb.

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco utfører et bredt spekter prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder, fagansvarlig eller VVS-faglig ressurs i våre oppdrag. Med engasjement, spisskompetanse og faglig trygghet vil du som senior rådgiver være en god støtte for teamet og hjelpe våre kunder frem til best mulige løsninger. Du tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Du er opptatt av å utvikle deg faglig og å nå forretningsmessige mål. Du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon innen VVS-faget.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har tett kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.
  • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget fagområde i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger.
  • Du bidra til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, deler kunnskap og erfaring aktivt og kan ved behov fungere som mentor.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VVS-faget.
  • Du har minimum 7 års relevant erfaring.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT verktøy.

Søknader vurderes fortløpende

Kontaktpersoner:

Siv Hilde Bjørkkjær

Avdelingsleder Tekniske Installasjoner

92089150

Søk stilling

Vis flere stillinger: