Senior rådgiver VA

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist02.02.2020

Er du vår nye, dyktige senior VA-ingeniør?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Stavanger blir du en viktig bidragsyter som prosjektleder, prosjekteringsleder eller VA-fagressurs i våre oppdrag. Som senior rådgiver er du en støttespiller i et sterkt og voksende miljø som strekker seg langt for godt samarbeid og gode kunderelasjoner. Ved hjelp av din spisskompetanse hjelper du våre kunder frem til best mulige løsninger. Du vil bli involvert i et bredt spekter oppdrag, i både rene VA-prosjekter og prosjekter der VA inngår som følge av prosjektering innen andre fagområder.

Hos oss vil du utvikle deg. Du får rik anledning til å bidra med din faglige tyngde når du utvikler fremtidens løsninger sammen med kolleger og kunder. Du får også mulighet til å påvirke fagmiljøet og utvikle tette bånd til våre oppdragsgivere. I Stavanger prioriterer vi trivsel og muligheter for å ta nye steg fremover høyt, og gjennom et bredt spekter av oppdrag i bygg- og anleggsbransjen, vil du ha store muligheter for å utvikle deg faglig og personlig. Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. I tillegg er du opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dette kan du

  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen vann- og avløpsteknikk.
  • Du har god kunnskap om normer og standarder for VA-prosjektering.
  • Du har minst fem års relevant erfaring.
  • Du har gode kunnskaper om relevante tegne- og beregningsprogram (AutoCad, Novapoint).
  • Du har gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du blir engasjert i prosjektering, prosjekteringsledelse og prosjektledelse.
  • Du skal planlegge og dimensjonere ledningsnett, utarbeide overvannsberegninger, løse lokale overvannshåndteringer.
  • Du skal utarbeide tekniske løsninger og beskrivelser for VA-anlegg i ulike bygg- og anleggsprosjekter.
  • Du bistår i tilbudsarbeid og følger opp våre kunder i byggefase.

Kontaktpersoner:

Sven Olav Jensen

Gruppeleder VA

+47 959 88 747

svenolav.jensen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: