Senior rådgiver VA Overvannshåndtering

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du å være med og utvikle vårt VA-miljø i Oslo?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som VA-rådgiver i Swecos kontor i Oslo kommer du inn i en engasjert avdeling med 27 medarbeidere innen transport, overvann og prosess. Miljøet er preget av å være utviklingsorientert og ambisiøst. Hos oss har du stor påvirkning på egen arbeidshverdag, og med deg på laget løftes kvaliteten i prosjektene og kompetansen i gruppen og avdelingen.

Hos oss utvikler du deg. Som VA-rådgiver engasjeres du som fagansvarlig eller prosjektleder på VA-oppdrag for lokale kunder, og får ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som er initiativrik, faglig engasjert og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement og god faglig forankring.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

 • Være fagansvarlig VA eller prosjektleder i enfaglige og tverrfaglige prosjekter
 • Rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor VA-faget
 • Utarbeide tekniske rapporter og notater
 • Være kreativ og utforskende for å løse fremtidens klimautfordringer
 • Benytte moderne prosjekteringsverktøy som Autocad, Novapoint , Scalgo og Mike-programmer.
 • Aktiv kundekontakt i prosjekt og mot potensielle/tidligere kunder og samarbeidspartnere med tanke på markedsføring og mersalg av våre tjenester.
 • Være en faglig mentor for mindre erfarne kollegaer

Dette kan du:

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget eller annen relevant disiplin
 • Du har minimum 5-8 års relevant erfaring - primært fra rådgivende bransje. Det er en fordel med erfaring fra entreprenørbransjen.
 • Du har prosjekteringserfaring og gjerne erfaring med prosjektledelse
 • Du har god kunnskap om overvann
 • Du har kjennskap til relevante prosjekteringsverktøy som AutoCad, Novapoint VA, Scalgo og MIKE-programmer

Vi er stolte av å jobbe i et miljø hvor vi hjelper hverandre for å bli bedre og for å løse arbeidsoppgavene. På VA-avdelingen i Oslo har vi et godt sosialt miljø som tar initiativ til mye gøy, for eksempel er vi en gjeng som morgenbader hver fredag hele året – om det er litt i kaldeste laget for deg - er det helt greit, vi finner på mye annet artig også.

Kontaktpersoner:

Dan Magnus Gjerstad

Gruppeleder VA

+47 920 80 034

dan.gjerstad@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: