Senior rådgiver prosess

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur! Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeVest-Agder
StedMandal
Søknadsfrist13.10.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Sør omfatter våre kontorer i Mandal, Grimstad, Flekkefjord og Kristiansand. Her har vi 80 rådgivere innen de fleste fagfelt. På kontoret i Mandal er vi 20 meget dyktige kolleger som jobber med prosessdesign, mekanikk, stål og elektrotekniske disipliner. Vi er engasjert i prosjekter innenfor områdene prosess, farmasi, næringsmiddel og metallurgi. Her vil du bli del av et bredt tverrfaglig miljø som jobber tett sammen. Arbeidsmiljøet er hyggelig, ungt og motiverende. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco.

Hos oss vil du få utvikle deg. Som prosessingeniør vil du trenge din kompetanse fra relevant industri. Du vil få bruk for din kunnskap og erfaring med moderne design- og simuleringsverktøy. Kundekontakt og oppfølging av prosjekter blir en viktig del av arbeidsdagen din, og du vil få rik anledning til å utvikle gode kunderelasjoner. Vi er på jakt etter deg som liker å ta ansvar og få ting til å skje. Dersom du er god til å samarbeide og motiveres av faglig utvikling, samtidig som du liker oversikt og godt planlagte prosesser, vil du trives godt hos oss.

I tillegg er du gjerne:

 • En positiv, entusiastisk og nytenkende lagspiller, med vilje og evne til å skape resultater sammen med andre.
 • Selvstendig og initiativrik.
 • Dyktig til å samarbeide og bygge relasjoner.
 • Du kan sette deg inn i kundens problemer, er kreativ og yter god service for å løse dem.
 • Du snakker og skriver godt norsk.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

 • Design og beregninger, prosjektering av nytt og modifisering av anlegg.
 • Kunnskap om regelverk og FEBDOK kalkulasjoner.
 • Saksbehandling og kundekontakt.
 • Prosjektledelse.

Dette kan du

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagfelt, med minimum 10 års erfaring fra relevant industri, eller nært beslektet område.
 • Du er selvstendig og nøyaktig og har god multidisiplin-forståelse.
 • Du har kjennskap til relevante standarder.

Kontaktpersoner:

Philip Pedersen

Avdelingsleder Mandal

+ 47 90780899

philip.pedersen@sweco.no

Øystein Østerhus

Regionleder

970 63 745

Søk stilling

Vis flere stillinger: