Senior Rådgiver Fornybar Energi

Vil du jobbe med framtidens energiløsninger i et internasjonalt ledende kunnskapsmiljø?

Rambøll er en global og tverrfaglig samfunnsrådgiver. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Vi har store fagmiljøer innen blant annet energi og miljø, og er toneangivende globalt innen fagområder som vindkraft og energi fra avfall. Vi har ambisjoner om å lede an i det pågående grønne skiftet og ser etter deg som evner å se forbi det åpenbare.

Firma Rambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist19.08.2018

Vår globale forretningsenhet for fornybar energi er i sterk vekst og kan vise til svært gode resultater. Vi søker nå flere rådgivere for å styrke vår norske enhet innen flere satsningsområder. Våre fokusområder er høyspent, onshore vind, energi til transport og smarte energisystemer. Innen høyspent jobber vi med onshore og offshore trafostasjoner, linjer og kabler samt systemanalyser. Innen vind jobber vi med alt fra tidligfase til bygging og idriftsettelse av vindparker. Energi til transport innebærer produksjon og distribusjon av biogass, avanserte biodrivstoff og hydrogen samt etablering av storskala ladeinfrastruktur for ulike transportmidler. Smarte energisystemer går ut på å sammenkoble vår kunnskap innen lagringssystem, styringssystem, solceller, fjernvarme, varmepumper og lading av kjøretøy i ulike fleksible løsninger. Det er ønskelig med arbeidssted Stavanger, men Oslo, Trondheim og Kristiansand kan være aktuelt.

Om stillingen

Du vil bli en del av et internasjonalt ledende fagmiljø innen fornybar energi og vil jobbe med realisering av spennende prosjekter som bidrar til en bærekraftig utvikling. Våre kunder er både myndigheter og private selskaper. Arbeidsoppgavene kan typisk omfatte følgende:

  • Planer og utredninger
  • Prosjektering og kravspesifikasjoner
  • Prosjektledelse og site management
  • Analyse

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen tekniske fag og mer enn 5 års relevant erfaring og har kompetanse på minst ett av følgende områder: høyspent - design, prosjektledelse vind, biogass, batteriteknologi, ladeinfrastruktur, produksjon av biofuel, hydrogen eller modellering. Du kan vise til gode resultater og har gjerne et velutviklet nettverk. Andre viktige kvalifikasjoner omfatter:

  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Faglig tyngde og integritet innen fornybar energi
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. I Rambøll vil du bidra til å skape et bærekraftig samfunn for fremtidige generasjoner.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonen.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Linn Helland, Country Market Director, tlf. 452 96 963

Vi gjør oppmerksom på at grunnet ferie vil vi behandle søknader i august.

Søk stilling

Vis flere stillinger: