Senior rådgiver elektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist16.06.2019

Er du en dreven elektrorådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Oslo blir du en viktig brikke i en avdeling med over 65 dyktige og omgjengelige kolleger som bidrar i noen av Norges største byggeprosjekter. Som senior elektrorådgiver får du sjansen til å påvirke fagmiljøet og utvikle gode kunderelasjoner, og du vil kunne bidra med din faglige tyngde når du utvikler fremtidens løsninger sammen med kolleger og kunder.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder, prosjekteringsleder eller fagressurs i våre oppdrag. Din spisskompetanse vil hjelpe våre kunder med å oppnå best mulige løsninger. Du vil bli involvert i et bredt spekter oppdrag, fra tidligfaseprosjektering, til byggeplaner og oppfølging i byggefase – i rene elektroprosjekter og prosjekter der elektro inngår som følge av prosjektering innen andre fagområder.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering og prosjekteringsledelse
  • Anbudsbeskrivelser
  • Prosjektledelse
  • Oppfølging i byggefase

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen elektro.
  • Du har over 5 års erfaring fra elektrofaget fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.

Kontaktpersoner:

Marius Holst

Gruppeleder

+47 900 27 239

Søk stilling

Vis flere stillinger: