Senior rådgiver elektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
Søknadsfrist15.06.2019

Er du en stødig og erfaren elektrorådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen blir du en del av en sterk gruppering innen elektrofaget. Du vil bli tatt godt imot og inkludert i et godt arbeidsmiljø som legger vekt på godt samarbeid og setter kunden i sentrum. Du blir engasjert i spennende, krevende og nyskapende prosjekter der du vil bidra med din faglige tyngde når du utvikler fremtidens løsninger sammen med kolleger og kunder. Som seniorrådgiver får du sjansen til å påvirke fagmiljøet og utvikle gode kunderelasjoner.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder, prosjekteringsleder eller elektrofaglig ressurs i våre oppdrag, der din spisskompetanse vil hjelpe våre kunder med å få best mulige løsninger. Du får anledning til å bruke ditt faglige nettverk aktivt i arbeidsdagen, og du får store muligheter til å utvikle deg faglig og bygge gode relasjoner til kunder og kolleger.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse Elektro og VVS
  • Fagressurs Elektro
  • Prosjektering av elektro
  • Teknisk byggeledelse

Dette kan du

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen elektrofaget.
  • Du har over 5 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.

Kontaktpersoner:

Terje Schutz Pettersen

Avdelingsleder

+47 959 29 877

Søk stilling

Vis flere stillinger: