Senior Prosjektleder

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen prosjektledelse, rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Innen prosjektledelsesfagene har vi et utviklingsnettverk som spenner på tvers av hele Rambøll Norge, slik at du blir en del av et stort fagmiljø.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist24.08.2020

Rambøll styrker organisasjonen og vil ansette flere senior prosjektledere til å ta ansvar i de største prosjektene våre. Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som prosjektleder i en stilling hvor du får spille en avgjørende rolle i Rambølls suksess med å levere bærekraftige prosjekter.Hos oss får du brukt din erfaring fra byggeprosjekt i en stilling hvor du blir en del av Norges ledende prosjektledermiljø med ca. 120 kollegaer.Er du vår nye Senior Prosjektleder?

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av avdeling Prosjektledelse Østlandet

Som vår nye Senior Prosjektleder blir du en del av et bredt sammensatt fagmiljø innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Hos oss vil du kunne jobbe med store prosjekter gjennom alle faser. Du vil kunne ivareta rollen som kundens prosjektleder både for våre kunder i offentlig og privat sektor. Rambølls store tverrfaglige prosjekteringsoppdrag ledes også av en prosjektleder i tett samarbeid med en prosjekteringsleder. Prosjektene våre er hovedsakelig på Østlandet, men med muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet.

Prosjektfaget er i endring og nye samarbeidsmodeller krever også innsikt i digitale verktøy og bærekraft i prosjekt. Tradisjonelle arbeidsprosesser utfordres, endres og effektiviseres, og som prosjektleder er du med og legger premissene for utviklingen av rådgivers rolle i samspill med byggherre og entreprenør.

Du vil rapportere til enten avdelingsleder for prosjektledelse eller direktør for store prosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Prosjektleder for et eller flere av våre største prosjekter
 • Representere Rambøll mot byggherre, myndigheter og entreprenør
 • Bidra aktivt i utviklingen av Rambølls rolle i samspillet mellom byggherre, entreprenør og rådgiver
 • Forstå de muligheter som digitalisering gir, og være pådriver i utvikling på dette området
 • Vi ønsker erfarne og utviklingsorienterte prosjektledere med bakgrunn fra byggherre, entreprenør eller rådgiver.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Kundens prosjektleder for byggeprosjekter
 • Prosjektleder for store tverrfaglige prosjekteringsoppdrag
 • Prosjekteier for byggeprosjekter

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Flere års erfaring som prosjektleder eller prosjekteringsleder for større byggeprosjekter.
 • Minimum 3 års høyere utdannelse.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Du er nok også ryddig, har gode kommunikasjonsevner og har integritet.

Velkommen til vår markedsenhet for bygg & arkitektur

Vårt fagmiljø innen prosjektledelse i Norge er knyttet sammen i Divisjon for Project Management.

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 24.08.2020.

Vi vurderer søknader løpende, men tar ferie i juli.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Avdelingsleder Jonas Bjerga, mobil 938 19 014.

Søk stilling

Vis flere stillinger: