Senior Prosjektleder

Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klimaanlegg til yrkesbygg. Vi har i dag ca 145 ansatte, kontorer 6 steder i det sentrale østlandsområdet, og omsetter for ca 350 millioner i året. Bryn Byggklima AS leverer alle typer ventilasjons-/ kjøleanlegg, varmepumper, og har godkjenning i høyeste tiltaksklasse for vårt fag. Firmaets entreprisedivisjon kjennetegnes av høyt teknisk kompetansenivå innen totalentrepriser, og har et effektivt gjennomføringsapparat med egne ansatte montører.

Entrepriseavdelingen i Tvetenveien i Oslo består foruten avdelingsleder av tre prosjektledere og fem montører, samt teknisk sjef. Avdelingen har godt markedsgrep og gjennomfører både større og mindre nybygg- og rehabiliteringsprosjekter. De sitter samlokalisert med rehab- og ettermarkedsavdelingen, som til sammen utgjør 35 personer.

Entrepriseavdelingen i Oslo søker etter en ny Senior Prosjektleder.

Firma Bryn Byggklima
FylkeOslo
Søknadsfrist31.12.2015

Hva blir din rolle? 

Du vil være ansvarlig for både mellomstore og store og utfordrende prosjekter fra tidlig fase til ferdigstillelse. Sentrale oppgaver utover ren prosjektledelse (teknisk, operativt, administrativt) er bl.a. kalkyle/ tilbudsarbeid, markedsføring, kundeoppfølging og teamarbeid på avdelingen.

Hvem ser vi etter?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har solid erfaring fra byggebransjen og som kjenner verdikjeden godt. Du er faglig interessert, har overblikk, og ser gode tekniske løsninger. I tillegg til å være tydelig og samlende har du stor gjennomføringskraft. Du evner å bygge langsiktige relasjoner med kunder, samarbeidspartnere, leverandører og kollegialt.

Vi tror du er ingeniør VVS eller tilsvarende, og har erfaring fra prosjektledelse hos klimaentreprenør eller rådgiver. Relevant erfaring kan redusere kravet til formell utdannelse. Du kan vise til konkrete resultater fra ledelse av prosjekter og stortrives i et høyt kompetent fagmiljø. Du er inspirerende og handlekraftig, du kommuniserer godt på norsk både skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby deg?

Du vil få en sentral rolle i et seriøst selskap som står sterkt i sitt segment. Du blir involvert i hele prosesser, i tillegg til at du får nært kjennskap til innovative produkter. Du får stor påvirkningskraft over din egen hverdag, i et solid og hyggelig arbeidsmiljø. Faglige og personlige utviklingsmuligheter er store. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ytelser.

Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019. Søk på stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest 31. desember 2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: