Senior prosjektleder industri og akvakultur

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og erfaring i en stilling hvor du med din teknologibakgrunn og kunnskap fra industri og akvakultur, vil bistå Rambølls kunder med f.eks. prosjektledelse, teknologiutredninger og prosessledelse av flerfaglige oppdrag eller innovasjonsprosjekter. Du blir involvert i hele verdikjeden, fra ideutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter. Stillingen gir rike muligheter til å påvirke prosjektene i deres tidlige fase. Hos oss blir du sentral i tverrfaglige team som kjennetegnes av god kommunikasjon internt og eksternt. For denne rollen trenger du høyere utdanning innen fag som f.eks. teknologi, industriell økonomi, prosjektledelse samt erfaring fra bransjen . Er du vår nye Senior prosjektleder industri og/eller akvakultur - Trondheim? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Forretningsutvikling og Logistikk

Her blir du en del av et erfarent miljø på 20 personer som jobber med mange spennende prosjekter innenfor logistikk, industri, akvakultur og samferdsel. Teamet har en nøkkelrolle i å utvikle og gjennomføre Rambøll sine industriprosjekter. Den siste tiden har vi jobbet blant annet med Norsk Kylling sitt nye produksjonsanlegg på Orkanger, nye lakseslakterier og settefiskanlegg for store aktører innen akvakultur samt store industriprosjekter for batteriproduksjon. Vi jobber også med OCSN (Nidar) sitt nye lagerbygg i Trondheim. I tillegg deltar vi innen større samferdselsprosjekter som flyplasser og jernbane. I alle våre prosjekter har vi en tverrfaglig og ha en helhetlig tilnærming i samarbeid med våre kunder, andre Rambøll avdelinger, eksterne konsulenter og offentlige myndigheter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjekteringsledelse – Industriprosjekter fra idéfase til ferdigstillelse.
  • Teknologi-utredninger for behov som må løses for å styrke våre kunders verdikjede.
  • Prosessledelse av flerfaglige oppdrag og innovasjonsprosjekter med teknologifokus.
  • Tilbudsutarbeidelse herunder metodeutforming og oppgavebeskrivelse.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du den støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdanning innen relevante fag (teknologi, industriell økonomi, prosjektledelse.
  • Nettverk innen ulik industri eller akvakultur.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.
  • Ledelseserfaring fra industri eller akvakultur – ønskelig med minimum 10 års erfaring.

Du bør også ha lyst til å arbeide med kunder og andre samarbeidspartnere og ha evnen til å tenke tverrfaglig og se det store bildet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 18.10.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontaktperson hos oss er John Kenneth Selven, Direktør Forretningsutvikling og Logistikk, Tlf 907 72 781 mail: john.k.selven@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: