Senior Prosjekteringsleder

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeViken
StedFredrikstad
Søknadsfrist30.08.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring i en stilling hvor du vil få muligheten til å arbeide med de mest spennende prosjektene i landet, samt delta i et innovativt fagmiljø med kontinuerlig utvikling for bedre prosjekteringsprosesser.For denne rollen trenger du relevant arbeidserfaring, nysgjerrighet og engasjement for fag og utvikling. Er du vår nye Senior prosjekteringsleder i Fredrikstad? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av avdeling Prosjektledelse Østlandet

Prosjekteringsledelse er et fag i stadig utvikling. I en bransje hvor digitalisering, bærekraft og nye samarbeidsmodeller for alvor har begynt å feste sitt grep, kreves det at tradisjonelle prosjekteringsprosesser utvikles og effektiviseres. Her har Prosjekteringslederen en helt sentral rolle.

Rambøll har et strategisk fokus på prosjekteringsledelse og du må bidra aktivt i utviklingen av Rambølls rolle i samspillet mellom kunde, entreprenør og rådgiver. En Prosjekteringsleder i Rambøll Fredrikstad vil få muligheten til å:

  • Utvikle seg innen digital prosjekteringsledelse, VDC og samhandlingsprosesser
  • Få tilgang til en unik database med maler og retningslinjer for beste praksis
  • Ha tilgang til et av Norges største PL-nettverk
  • Delta i et sammensveiset prosjektledelse-miljø i Fredrikstad

Avdeling Prosjektledelse Østlandet består av ca. 55 personer fordelt på kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg og Fredrikstad. I avdelingen er det ca. 15 prosjekteringsledere og Seksjonen i Fredrikstad består i dag av 9 medarbeidere med god alderssammensetning.

I løpet av de siste årene har prosjekteringsledere fra denne avdelingen hatt sentrale roller i mange spennende prosjekter. Du vil få anledning til å jobbe i større prosjekter gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjekteringsleder for tverrfaglige Rambøll-oppdrag og prosjekteringsleder for eksterne kunder. Prosjektene som ledes fra Fredrikstad er hovedsakelig i Viken, men det er muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og verden. Rambøll er et globalt selskap, og man søker hele tiden å tilby den best tilgjengelige kompetansen på tvers av landegrenser.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Vi har et utviklingsnettverk som spenner på tvers av hele Rambøll Norge, slik at du blir en del av et stort fagmiljø.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Minimum 5-års relevant erfaring
  • Minimum 3-års høyere utdannelse
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du har relevant erfaring fra entreprenør, rådgiver, byggherre eller tilsvarende. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, endringsvillig, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vektlegger personlige egenskaper spesielt, gode kommunikasjonsevner, ryddighet og integritet.

Velkommen til vår markedsenhet for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet. Vårt fagmiljø innen prosjektledelse/prosjekteringsledelse i Norge er knyttet sammen i Divisjon for Project Management.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.08.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne seksjonsleder Andreas Westander, mobil 900 59 095 eller avdelingsleder Jonas Bjerga, mobil 938 19 014.

Søk stilling

Vis flere stillinger: