Senior prosjekteringsleder undervisningsbygg

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist17.01.2024

Vil du jobbe som senior prosjekteringsleder i et verdensledende rådgivermiljø? Har du lang erfaring med undervisningsbygg og kunne tenkt deg å bli seksjonens ledende ressurs på området?

Bli en fremtredende del av vår prosjektlederseksjon

Avdelingen vår i Oslo består av over 225 rådgivere organisert i 14 ulike seksjoner og prosjektsjefer ansvarlig for sine porteføljer. Prosjektavdelingen består i dag av 28 medarbeidere innen prosjektledelse. Du vil jobbe side om side med et av Norges ledende fagmiljø innen bygg og konstruksjon. Våre hovedprosjekter er store tverrfaglige komplekse funksjonsbygg, enten det er flyplasser, store offentlige bygg eller sykehus. COWI dekker alle fag, inklusive prosjektledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstyring.

Med mange spennende muligheter i markedet innen undervisningsbygg ser vi et behov for å styrke oss på prosjekteringsledersiden. Vi ser etter deg med lang erfaring og faglig pondus på området, som kan komme inn og være en ledende aktør og bidra til videre vekst for COWI.

Få ansvaret for spennende prosjekter i en bedrift med dedikerte og dyktige rådgivere

For å forvalte det store ansvaret og tilliten vi har fått av kundene våre, trenger vi flere dyktige og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen. Vi ser etter en lagspiller med relasjonsbyggende ferdigheter. Du evner å se de gode løsningene, fatte beslutninger, styre fremdrift, har kommersiell teft og en høy interesse for å bidra til utvikling og kompetanseheving.

I det daglige vil du ha ansvar for:

 • Prosjektledelse/prosjekteringsledelse på middels- og store kontrakter
 • Kundekontakt
 • Rådgivning
 • Kontrakt og avtaleoppfølging
 • Strategi-, markeds- og tilbudsarbeid

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse for å kunne bygge opp relasjoner og tillit. Du bør være strukturert, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du trives med å dele kunnskap og utvikle profesjonell fagkompetanse innen prosjektledelse.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Relevant høyere utdannelse
 • 10 års erfaring med undervisningsbygg prosjekter, fortrinnsvis som prosjekteringsleder eller prosjektleder
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk
 • Et godt bransjenettverk i Norge
 • Kundesentrisk og innovativ

Interessert?

Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV. Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta kontakt med Talent Acquisition Specialist Christian Steen på 97 67 88 36 eller seksjonsleder Magnus Mustonen på 46 79 10 90 64.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Så mye mer enn bare en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Søk stilling

Vis flere stillinger: