Senior Landskapsarkitekt

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist17.01.2019

Som rutinert landskapsarkitekt er du vant til å håndtere nye utfordringer. Du liker å jobbe med varierte prosjekter innen infrastruktur, bygg og industri, og går ikke av veien for å ta steget ut av regionen for å bidra i spennende oppdrag. Din lidenskap for faget er en drivkraft for at du lykkes i prosjektene du arbeider i.

Du har ingen problemer med å ta ansvar for fagområdet i et prosjekt og du vet at dette krever god kommunikasjon. Du ser helheten og detaljer og søker hele tiden nye, bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø. Du er selvstendig og initiativrik og liker å se at arbeidet du legger ned skaper resultater.

DETTE KAN DU

Du er selvsagt utdannet landskapsarkitekt og har minst åtte års erfaring fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant arbeidsgiver. Du har gode markedskontakter i Bergens-området. Du er solid på prosjektering og har erfaring med beskrivelse.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være utredning, konseptutvikling innen landskapsforming, skisse og forprosjekt, detaljprosjektering og beskrivelser, oppfølging på byggeplass, prosjektledelse og kvalitetssikring. Du vil også bidra til markedsarbeid og utarbeidelse av tilbud.

OM OSS

Hos oss møter du hyggelige kolleger i et sterkt flerfaglig miljø. Du kan se frem til gode og fleksible utviklingsmuligheter, ferie- og personalordninger. Du vil bli tatt godt vare på og få jevnlig oppfølging slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Kontaktpersoner:

Marion Børnes

Rådgiver, Quality Professional

982 95 176

marion.bornes@q-p.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: