Senior ingeniør konstruksjon, industri, kraft og nett

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.06.2019

Kan du løfte våre tyngre konstruksjoner?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen blir du en del av byens sterkeste konstruksjonsmiljø med over 50 bygg-ingeniører. Du vil bli møtt med åpne armer og inkludert i et usedvanlig godt arbeidsmiljø, der samarbeid er en selvfølge og kollegenes evne og vilje til å hjelpe hverandre er en naturlig del av kulturen. Er du en positiv, entusiastisk og nytenkende lagspiller, vil du få store muligheter til å skape gode resultater.

Hos oss vil du utvikle deg. Som senioringeniør blir du et verdifullt tilskudd til gruppen fagfolk som prosjekterer tyngre konstruksjoner. Du vil få ansvarsfulle oppgaver i et bredt spekter av spennende prosjekter, også ut over vår egen region. Du får store muligheter til å utvikle deg som fagspesialist, prosjektleder eller NVE-godkjent rådgiver og får rik anledning til å bygge gode relasjoner til kunder og kolleger.

Dine arbeidsoppgaver

  • Rådgivning i konsept- og tidligfase.
  • Prosjektering av industri,- nett,- og kraftprosjekter, og også kaianlegg, fjellanlegg og renseanlegg.
  • Oppfølging av prosjekter på byggeplass.
  • Prosjektledelse av små og store prosjekter.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør bygg med minimum fem til ti års erfaring.
  • Du har fortrinnsvis kompetanse innen industriprosjekter, kraftverk og store trafostasjonsanlegg·
  • Du har, eller har grunnlag for å søke om NVE-godkjenning innen relevante fagområder, eller du har prosjektledererfaring innen industri eller nett/kraftanlegg.

Kontaktpersoner:

Reidar Klett

Gruppeleder

+47 98213944

Søk stilling

Vis flere stillinger: