Senior elektrorådgiver

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

FirmaCOWI
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist03.12.2023

Vil du jobbe i et selskap som brenner for bærekraftige løsninger innen komplekse bygninger, industri, samferdsel og infrastruktur? Ønsker du å være en del av et team med engasjerte og faglig dyktige rådgivere? Dersom du ønsker nye, faglige utfordringer i en bedrift som er dedikert til å gjøre en positiv forskjell for nåværende og fremtidige generasjoner, vil jeg gjerne at du leser videre.

Senior elektrorådgiver i Bergen

Fremtiden trenger at vi tar ansvar. COWI jobber tett med kundene på noen av landets mest betydningsfulle og innovative byggeprosjekter. Vi er med på å utforme nye, energieffektive og smarte bygg, i tillegg til å oppgradere eksisterende tekniske anlegg for å møte fremtidens krav. For å være med å trekke i denne retningen, ser vi etter erfarne elektroingeniører til å bli en del av teamet vårt.

Vi er 15 personer som jobber på noen av Norges mest prestisjefylte prosjekter. Her kan vi nevne Drammen sykehus, Regjeringskvartalet, Fornebubanen og Bybanen BT5. I tillegg er vi spesielt stolte av å ha bidratt med prosjektering av Stavanger Universitetssykehus og det nyåpnede barne- og ungdomssykehuset på Haukeland, «Glasblokkene» - begge med BIM i verdensklasse.

I det daglige vil du bidra med, og utvikle din ekspertise innen:

 • Elektroteknisk prosjektering og rådgivning
 • Disiplin- og eventuelt prosjektledelse
 • Faglig utvikling i seksjonen
 • Proaktiv kundeoppfølging og kommersielt arbeid
 • Bistand med tilbudsarbeid

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø med ditt gode humør. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver og behov, og som er dedikert til å finne de gode, helhetlige tekniske løsningene. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, søker ny innsikt og forbedring, og har et ønske om faglig utvikling.

I tillegg har du:

 • Master eller Bachelor. Annen relevant faglig bakgrunn teller positivt
 • Minimum 7 års erfaring fra roller som feks. prosjekterende, rådgivende, ITB eller entreprenør
 • Solid erfaring innen elektroprosjektering, beskrivelser og kalkyle
 • Spesialkompetanse innen minimum ett av disse feltene: industri, samferdsel, bygg og infrastruktur
 • Erfaring med BIM i prosjekter og kan benytte aktuelle programvarer (Revit, Novapoint etc.)
 • Gode kommunikasjonsevner på det norske språket, skriftlig og muntlig. Minimum nivå B2.

Vi vil vurdere og invitere aktuelle kandidater til intervju fortløpende. Dersom du mangler noe av ovenstående kompetanse, ønsker vi gjerne at du likevel søker.

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter/stillinger.

Har du flere spørsmål?

Kontakt Vegard Hirth Otterlei, Head of Section, på telefon: 476 33 683 / VEOL@COWI.COM

Om Cowi

Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø. I Norge er vi 1450 ansatte.

I tillegg tilbyr vi:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, sosiale arrangementer og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsels- og medarbeiderundersøkelser

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Søk stilling

Vis flere stillinger: