Senior byggingeniør

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist18.11.2018

Rambølls kontor i Stavanger består av ca. 50 medarbeidere i et flerfaglig miljø, og vi er engasjert i mange ulike typer av prosjekter, både næring, industri, offentlige bygg, bolig og anlegg. Avdelingen for bygg er i god utvikling og ønsker å ansette en kunnskapsrik og erfaren rådgiver innenfor bygg, fortrinnsvis med erfaring innen prosjektering av stål og betongkonstruksjoner.

Om stillingen

Hos oss vil du inngå i et flerfaglig team av engasjerte og hyggelige kollegaer og blant annet jobbe med globalanalyse og prosjektering av konstruksjoner i stål og betong. Avdelingen satser på BIM og du vil få jobbe med spennende prosjekter sammen med faglig dyktige kollegaer i et internasjonalt og flerfaglig miljø.

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • Beregninger/analyse ved hjelp av Robot/FEM design.
  • Modelleringsoppgaver i TEKLA stål og betongelementer med tilhørende verkstedtegninger.
  • God kunnskap om prosjektering etter NS-EN standarder og betongelement-håndbøker vil være en fordel.

Hvem vi søker

Vi søker etter en person med minimum 5-7 års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet. Du vil få ansvar som fagansvarlig for modellering av stål og betongelementbygg i TEKLA eller Revit. Du skal også drive prosjektering i prosjekteringsoppdrag, primært byggrelatert men kan også være industri og anleggsprosjekter. Du har også forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

Viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Faglig tyngde og integritet og fortrinnsvis universitets- eller høyskoleutdanning
  • Erfaring med moderne prosjekteringsverktøy (Revit, FEM-design, TEKLA) og tradisjonell prosjektering.
  • Evne til samarbeid med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i og utenfor Rambøll.
  • Selvstendig, positiv, strukturert og ryddig samt god til å kommunisere både på norsk og engelsk.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål, ta gjerne kontakt med avdelingsleder Frode Bjørnsen på telefon 932 43 085 eller frode.bjornsen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: