Senior Business Controller

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk ditt engasjement, din erfaring og dine kunnskaper i en utviklende, krevende og synlig stilling med stor kontaktflate i selskapet. Vi ser etter en ambisiøs og selvstendig Senior Business Controller med relevant erfaring, gjerne fra prosjektrelatert virksomhet og/eller internasjonal virksomhet. Er du vår nye Senior Business Controller? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vårt økonomimiljø

Som vår nye Senior Business Controller blir du en del av vårt økonomimiljø, som består av cirka 40 ansatte innenfor prosjekt controlling, business controlling og regnskap. Stillingen som Senior Business Controller rapportere direkte til økonomidirektør. Du vil jobbe tett med Økonomidirektør på selskapsnivå med oppfølging av selskapets 7 markedsområder med utstrakt kontakt mot controllere og ledere i markedsområdene. Videre vil du forberede og delta i rapportering til konsernet med hovedkontor i København. Planlegging og gjennomføring av budsjett- og prognoseprosess for selskapet er en annen hovedoppgave. Dette er en krevende og spennende stilling med en god blanding av tradisjonelle controller oppgaver, forretningsutvikling og prosjektstyring/rapportering. Stillingen gir god innsikt i økonomisk styring på selskapsnivå og vil gi et godt grunnlag for videre utvikling.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Månedsrapportering, inkludert analyse og oppfølging nøkkeltall og kostnader
  • Planlegge og gjennomføre budsjett- og prognoseprosess på selskapsnivå
  • Deltagelse i utvikling forretningsplan/markedsanalyse/strategiarbeid
  • Ad-hoc arbeid/analyser (portfolio-analyse, prosjekter og M&A-aktiviteter)

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og vi legger til rette for faglig og personlig utvikling. I denne rollen ser vi etter deg med følgende bakgrunn og personlige egenskaper:

  • Master of Finance/ Business, Siviløkonom
  • 4-6 års relevant erfaring fortrinnsvis fra et større konsern/internasjonal virksomhet
  • God forretningsforståelse og gjerne erfaring fra prosjektbasert virksomhet
  • God kommunikasjonsevne, både skriftlig og muntlig (norsk og engelsk)
  • Effektiv bruk av verktøy (ERP, Datawarehouse, PowerBI, Microsoft)
  • Proaktiv, engasjert og strukturert

Velkommen til vår Supportorganisasjon

Rambølls supportorganisasjon spiller en viktig rolle i selskapets strategiske utvikling. Divisjonen omfatter økonomi, HR, IT, juridisk, kommunikasjon og facility management. Vi utvikler og implementerer strategier, prosesser og løsninger som er viktige for medarbeiderne og kundene våre, og for selskapets utvikling.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31. mai 2021.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Rune Steinmo, økonomidirektør, tlf: +47 901 21 611.

Søk stilling

Vis flere stillinger: