Senior brukonstruktør

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.02.2020

Vil du være med å forme fremtidens bruer?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som rådgiver bru er det en fordel at du er vant til å håndtere tekniske og praktiske utfordringer. Du får og tar et stort ansvar i spennende prosjekter. Du ser helheten, løser oppgaven og drar nytte av det faglig sterke miljøet rundt deg. På bru-gruppa i Oslo er vi 22 dyktige og engasjerte medarbeidere. Sammen jobber vi med flere store samferdselsprosjekter i en spennende markedssituasjon.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering og utvikling og det å være i forkant i våre prosjekter. Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang tid. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Prosjektering av bruer og andre samferdselskonstruksjoner
  • Fagansvarlig for konstruksjon i store samferdselsprosjekter
  • Bidra til å løfte og videreutvikle kompetansen i bru-gruppa i Oslo ved å dele av din kunnskap og å kontinuerlig utvikle deg faglig

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk.
  • Du har erfaring med prosjektering av samferdselskonstruksjoner, helst mer enn 5 år.
  • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.

Kontaktpersoner:

Kjetil Rørvik

Gruppeleder

+47 416 42 434

kjetil.rorvik@sweco.no

Ane Katrine Aarbergsbotten Moe

Gruppeleder

+47 473 47 170

ane.moe@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: