Senior anleggstekniker

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Er du en engasjert anleggstekniker?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Oslo vil du bli inkludert i et inspirerende fagmiljø bestående av 35 medarbeidere med solid kunnskap om ingeniørgeologi og anleggsteknikk. Du vil bli tatt godt imot av hyggelige kolleger som er åpne for innspill og setter pris på friske tanker og nye impulser og ideer. Du vil bli et verdifullt tilskudd til en faggruppe som er engasjert i små og store tverrfaglige infrastruktur-, energi- og byggeprosjekter over hele Norge og i utlandet.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter for å styrke og videreutvikle det gode arbeidsmiljøet, og du vil få rik anledning til å utvikle dine faglige ferdigheter. Du får veiledning og støtte fra erfarne anleggsteknikere som vil verdsette dine bidrag og legge til rette for at du vil trives både med arbeidsoppgaver og i miljøet. Du får varierte arbeidsdager med både kontor- og feltarbeid i mangfoldige prosjekter, og for et bredt utvalg kunder. Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du må være god til å samarbeide og like å dele av din kunnskap. I tillegg motiveres du av faglig utvikling, og holder fokus på forretningsmessige mål.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Faglig og tverrfaglig ledelse av store samferdselsprosjekter.
  • Anleggsteknisk rådgivning i små og store prosjekt.
  • Utarbeide anleggstekniske rapporter og faseplaner.
  • Prosjektering av anleggskonstruksjoner.
  • Utarbeide beskrivelser og konkurransegrunnlag til entreprenør.
  • Oppfølging av prosjekt på bygge- og anleggsplass.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevante fag (bygg- og anleggsteknikk).
  • Du har 5-10 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre innen anleggsfag som ingeniørgeologi, vei/bane, infrastruktur i grunn, betongkonstruksjon mot grunn og geoteknikk.
  • Du har gjerne erfaring med og kompetanse på bruk av relevante dataverktøy innenfor 3D/BIM.
  • Du ønsker å jobbe faglig og/eller med ledelse i prosjekt, med egen basis i anleggsfagene.

Kontaktpersoner:

Eirik Ølnes

Gruppeleder

+47 928 80 529

Søk stilling

Vis flere stillinger: