Axel Knutson (fra venstre) i Seltor Bolig, Arve Aslaksen i Aberdeen og Stian Råmunddal i Seltor Gruppen. Foto: Seltor

Seltor bygger Mosenteret

Seltor Gruppen og Aberdeen Asset Management har inngått en samarbeidsavtale om utvikling av nytt tilbygg til Mosenteret i Nittedal, samt utvikling av et boligprosjekt.

Det skriver Seltor i en pressemelding fredag.

Konkurransen ble gjennomført som en målpriskonkurranse hvor det i tillegg til målpris ble lagt vekt på utviklingskompetanse og gjennomføringsevne, heter det i meldingen.

Prosjektet omfatter et tilbygg til eksisterende Mosenter i størrelsesorden 8.000 kvadratmeter handel, samt to etasjer parkering på totalt 8.000 kvadratmeter.

Det utredes, sammen med Seltor Bolig, også muligheter for boliger på taket.

– Seltor har vist stor konkurranseevne i denne konkurransen, og i tillegg har de med sitt utviklingsmiljø vist en helhetlig forståelse for det grepet vi ønsker å gjøre med Mosenteret i Nittedal. Seltor bidrar med bred kompetanse på utvikling av både shopping og boligprosjekter, og de har god erfaring fra bygging av slike krevende og komplekse prosjekter. Dette var avgjørende for at Seltor ble valgt som partner i dette prosjektet, uttaler prosjektsjef Arve Aslaksen i Aberdeen Asset Management i pressemeldingen.

– Vi er veldig fornøyde med å dra i land denne avtalen med Aberdeen, og gleder oss til å få være med på å utvikle Mosenteret. Vi vil i arbeidet med utviklingen av prosjektet trekke på et bredt spekter av kompetansen i hele Seltor Gruppen. Vi har ambisjon om å vokse både som utvikler og som entreprenør innen både handel og bolig. Dette prosjektet er således helt i tråd med vår strategi, sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor Gruppen.