Seksjonsleder Miljøledelse Bygg

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist30.08.2020

Brenner du for bærekraftige bygg? Vi er på jakt etter en ny seksjonsleder med klare ambisjoner og et brennende hjerte for miljø og bærekraft.

Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet. Vi er rigget for store satsninger og en rivende utvikling. Er du klar for å ta rollen som leder i seksjonen Miljøledelse Bygg, og sammen med oss bidra til at seksjonen når nye høyder?

FÅ EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE ARBEIDSHVERDAG I MULTICONSULT

Som seksjonsleder for Miljøledelse Bygg kan vi garantere deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil lede en seksjon som primært jobber med miljøledelse og miljørådgivning inn i Multiconsults oppdragsportefølje i forretningsområdet Bygg- og Eiendom, men også bidra på tvers av forretningsområdene. I tillegg har vi mange enfaglige kunder. Rådgiverne jobber i alle faser, med hovedvekt fra skisse- til detaljprosjekt og oppfølging i byggefase.

I dag jobber våre miljørådgivere med en rekke spennende prosjekter som Nye Drammen Sykehus, Ny vannforsyning Oslo, ombruksprosjektet KA23, Fornebubanen og Construction City. Vår prosjektportefølje gir oss en unik mulighet til hele tiden å utvikle oss og være kompetanseledende. Som leder for seksjonen Miljøledelse Bygg vil du bidra til at vi vinner mange flere av disse prosjektene i fremtiden og du vil lede etterspurte nøkkelressurser med vinner-CVer.

Vi ser etter deg som liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet, og som evner å bygge team rundt deg. Du vil også samarbeide tett med de andre seksjonene på avdelingen, hhv. Miljøledelse Anlegg og Miljøgeologi.

Relevante arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

 • Lede og utvikle seksjonen Miljøledelse Bygg som et Center of Excellence
 • Ansvarlig for oppdrag og tilbud innenfor seksjonen
 • Delta i og lede oppdrag med ambisiøse miljømål
 • Bistå i strategiarbeid og lage handlingsplan for egen seksjon
 • Tilbuds-/markedskoordinering av større tilbud for RIM på tvers av forretningsområder og geografi
 • Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere
 • Forretningsutvikling og innovasjon av seksjonens produkter og tjenester

Kvalifikasjoner – Hvem er du?

Vi ser etter deg som har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør, med minimum 5 etc. års erfaring som miljørådgiver eller annen relevant bakgrunn. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglige kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for Multiconsult. For å lykkes i stillingen er det behov for god kjennskap til byggebransjen og den utviklingen som skjer på miljøområdet. Videre er det en fordel at du har:

 • God kjennskap til BREEAM, enten som AP eller Revisor
 • Erfaring som RIM (rådgivende ingeniør miljø) i byggeprosjekter med høyt ambisjonsnivå for miljø
 • Erfaring med å skrive tilbud og drive salgsarbeid

Vi tilbyr

 • En sentral stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode påvirkningsmuligheter
 • Et forretningsområde i utvikling som gir store karrieremuligheter også i fremtiden
 • Være en del av et ledende rådgivingsmiljø innenfor Miljørådgivning og prosjektering
 • Være en del av et stort fagmiljø på landsbasis
 • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkevarenavn og et tverrfaglig miljø
 • Konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter
 • Sterkt engasjerte og motiverte medarbeidere

Som leder for seksjonen Miljøledelse bygg vil du få lederansvar for 9 kompetente og engasjerte rådgivere som gleder seg til å ønske deg velkommen! Du vil være en del av lederteamet i avdeling miljø og delta i strategiarbeid og oppfølging av handlingsplaner.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Avdelingsleder Miljø, Eivind Bøe, tlf: 95057565.

Søk stilling

Vis flere stillinger: