Seksjonsleder Miljø & helse

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist15.06.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din lederkompetanse, kunnskap om marked og miljøfaget i en stilling hvor du utvikler en seksjon av dyktige medarbeidere som leverer på miljø. For denne rollen trenger du lederevner, markedskunnskap, interesse for salg og erfaring med miljørådgivning . Er du vår nye Seksjonsleder Miljø & Helse, Drammen? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Forurenset grunn & helse avdeling

Som vår nye Seksjonsleder Miljø & Helse, Drammen blir du en del av et solid fagmiljø innen miljø og helse som teller over 2 500 medarbeidere globalt. Seksjonen i Drammen består av fem personer. Miljø & Helse i Norge dekker alle miljøtema og har store tverrfaglige prosjekter og mindre enfaglige. Det er stor grad av samarbeid på tvers av fagområder og landegrenser. Som seksjonsleder vil du få en viktig rolle i utviklingen av egen seksjon, bidra inn i ledergruppen til avdelingen, bidra i utviklingen av Miljø & Helse i Norge i tillegg til Drammenkontorets ve og vel.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ivareta personalansvar for fem medarbeidere
 • Være aktiv i markedsarbeid og tilbudsprosesser, slik at Rambøll vinner oppdrag
 • Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter og selv jobbe i prosjekt
 • Delta i avdelingens ledergruppe og være en sentral bidragsyter til seksjonens og avdelingens vekst
 • Tilrettelegge og bidra for medarbeidernes utvikling og vekst
 • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
 • Delta i forbedringsprosesser og felles fag- og markedsnettverk med andre Rambøllkontorer nasjonalt og internasjonalt

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master eller sivilingeniør
 • Noen års ledererfaring og/eller erfaring innen fagområdet som rådgiver, oppdragsgiver eller entreprenør
 • Resultatorientert, strukturert og målrettet
 • Markeds- og forretningsorientert
 • Initiativrik og utadvendt
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er en positiv og samarbeidsorientert person som ønsker å bidra til vekst og utvikling hos dine medarbeidere, ønsker endringer velkommen og liker tverrfaglig samarbeid.

Velkommen til vår divisjon for Miljø & helse

I Rambøll utvikler vi innovative og forskningsbaserte løsninger, som reduserer forurensing og bidrar til å gjenopprette naturområder. Som et av verdens ledende konsulentselskaper innen miljø og helse hjelper vi kundene våre å løse deres mest kompliserte miljøutfordringer. Slik er vi med å skape områder det er godt å leve og ferdes i.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.06.2019 . Søknader blir vurdert løpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Jan Rukke, avdelingsleder Forurenset grunn & Helse, 932 24 813

Søk stilling

Vis flere stillinger: