Seksjonsleder geoteknikk og ingeniørgeologi - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist18.03.2019

Vil du lede og utvikle et dyktig og spennende geo-miljø i COWI? Våre ingeniører jobber på noen av Norges største prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Fornebubanen, fremtidens sykehus landet rundt og ikke minst Norges store infrastrukturprosjekter, som for eksempel E6 Kvål-Melhus. Vi søker nå en seksjonsleder med høyt faglig engasjement, som vil være med å videreutvikle vår seksjon og medarbeidere innen geoteknikk og ingeniørgeologi i Oslo.

DU FÅR LEDE VÅRE GEOTEKNIKERE OG INGENIØRGEOLOGER PÅ NOEN AV NORGES MEST SPENNENDE PROSJKETER

Som seksjonsleder i COWI vil du ha ansvar for å utvikle våre medarbeidere, og sørge for at oppdrag bemannes og gjennomføres med rett kompetanse. Du vil jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode. Vårt fagmiljø er en sosialt sammensveiset og dyktig gjeng, og vi ser etter deg som har de nødvendige egenskapene for å videreutvikle seksjonens medarbeidere og lede COWI videre på den veien vi har startet.

Seksjon for geoteknikk og ingeniørgeologi er en del av avdeling "Bru og Geo", hvor du som del av ledergruppen får mulighet til å være med å prege utviklingen innen egen seksjon og resten av avdelingens arbeidsområder.

TEAMBASERT LEDERSAMARBEID PÅ TVERS AV FAG, ROLLER OG GEOGRAFI

Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. Blant annet har vi et eget utdanningsprogram for linjeledere. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle gode løsninger for våre kunder.

DU ER EN PÅDRIVER FOR UTVIKLING, SAMARBEID OG HØY KVALITET

Vi søker deg som ønsker en sentral rolle innen geoteknikk og ingeniørgeologi. Vi vektlegger ditt engasjement, evne til å samarbeide og dele kunnskap, samt interesse for medarbeiderutvikling. Vi forutsetter at du har:

  • Høyere utdannelse innen geoteknikk eller ingeniørgeologi
  • Relevant arbeidserfaring
  • God formidlingsevne på norsk.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf.: 415 64 897, eller Kim André Larsen, kala@cowi.com, tlf.: 904 15 575.

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 18. mars 2019. Søknader behandles forløpende. Arbeidssted vil være Oslo (Løren/Hasle), men for riktig kandidat er vi åpen for deltidskontor i Fredrikstad eller Drammen. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: