Seksjonsleder for vårt fagmiljø innen Elektroteknikk, Drammen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist02.06.2019

Vil du utvikle deg innen ledelse og fag på spennende og utfordrende prosjekter? Nå søker vi en seksjonsleder innen Elektroteknikk til vår avdeling for Bygninger i Drammen – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. Blant annet jobber våre ingeniører på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt.

Med et stort spenn i prosjekter, både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kolleger.

BLI LEDER FOR EN SEKSJON MED AMBISIØSE KOLLEGER

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Vårt fagmiljø innen Elektroteknikk i Drammen består i dag av nærmere 20 dyktige rådgivere som hver dag jobber for helhetlige, bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for samfunnet og kunden. COWI har ca. 140 Elektrorådgivere totalt i Norge, og er et av landets ledende miljøer innen prosjektering av Elektro-tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

I samarbeid med våre ledere vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonsleder i COWI har du en nøkkelrolle i utviklingen av strategi for kompetanseutvikling, og du vil delta i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet, samt bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene. I tillegg vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

DU SETTER KUNNSKAPSDELING OG UTVIKLING HØYT, HAR GODE EVNER TIL Å GJENKJENNE TALENT OG SETTER SAMMEN GODE TEAM

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Handlekraft, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
 • Du har minimum 3 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
 • Du har oversikt og innsikt i fagområdet elektroteknikk
 • Du har interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle dine medarbeidere
 • Du har eventuelt også en lederutdanning og/eller -erfaring
 • Du er forretningsforståelse og evne til å skape resultater
 • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er ett av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Tommy Lundegaard

Vice President

Tlf: +47 977 11 022

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 02. juni 2019. Arbeidssted vil være Drammen. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: