– Ambisjonene våre er skyhøye og vi skal ta en solid posisjon i markedet allerede nå i 2018, sier Christian Berthelsen, daglig leder i Elementsør AS.

Satser stort med ny betongelementprodusent i sør

 Betongelementprodusenten Elementsør AS så dagens lys 1. desember 2017 og de er nå i ferd med å bygge opp virksomheten i Søgne. En ny fabrikk på 7.000 kvadratmeter er under bygging.

 – Ambisjonene våre er skyhøye og vi skal ta en solid posisjon i markedet allerede nå i 2018, for hulldekker, plattedekker, brystninger, trapper med og uten terrazzo, ferdigstøpte heissjakter, søyler og dragere. Budsjettert omsetningsmål for første driftsår er 40 millioner kroner, og i 2021 budsjetteres det med en omsetning på 100 millioner og opp mot 50 ansatte, sier Christian Berthelsen, daglig leder i Elementsør AS.

Elementsør AS har sitt utspring i Mur i Sør AS sin egenproduksjon av betongelementer gjennom flere år. Selskapet holder i dag til i leide lokaler i Lohnelier vest i Søgne Kommune.

– Per i dag er det 15 ansatte og innleide medarbeidere med høy faglig kompetanse og erfaring og flere nye ansettes fortløpende. Vi opplever stor pågang av jobbsøkere, og vi planlegger å ha en stab på rundt 35-40 personer innen utgangen av 2018, sier Berthelsen.

Han sier at Elementsør as har fått alle nødvendige godkjenninger fra Kontrollrådet for betongfag og er i full gang med å produsere varer for kunder over hele landet.

Selskapet bygger også i disse dager ny fabrikk på 7.000 kvadratmeter.

– Dette skal bli blant landets aller mest avanserte moderne elementfabrikker og som etter hvert vil inneholde egen hulldekkeproduksjon og eget sementblandeverk, legger Berthelsen til.

Her bygges den nye fabrikken.