Samfunnsplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedTønsberg eller Skien
Søknadsfrist10.01.2017

Vi ønsker å arbeide enda mer med spennende og komplekse oppdrag, og trenger deg som kan bidra i disse.

I Norge har Rambøll har omkring 70 areal- og samfunnsplanleggere fordelt på 14 kontorer i landet som alle er en del av et stort tverrfaglig miljø. Planleggerne våre jobber innfor et stort spenn av oppgaver, alt fra reguleringsplaner for boligfelt til sentrumsområder (som Slottsfjell) eller kommuneplanarbeid (som Drangedal). Vi gjør også ofte plan- og utredningsarbeid i store samferdselsprosjekter (som Holmestrand stasjon og E39 gjennom Kristiansand).

Avdeling Plan og Arkitektur har for tiden 26 medarbeidere med kontorsted i Drammen, Tønsberg og Skien. Vi er hovedsakelig arealplanleggere, arkitekter, landskapsarkitekter og sivilingeniører.

Om stillingen

Plan og Arkitektur har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi søker samfunnsplanlegger som (treffer på ett eller flere av punktene):

  • Utarbeide planer etter plan- og bygningsloven
  • Drive en planprosess
  • Gjennomføre utredninger for samfunnsutvikling, areal- og transportplanlegging e.l.
  • Har erfaring med byutviklings- eller samferdselsprosjekter.

Hvem vi søker

Vi søker både yngre og erfarne samfunnsplanleggere til våre kontor i Tønsberg og Skien. I tillegg til faglig dyktighet vil ønskelige egenskaper og kvalifikasjoner være:

  • at du har tro på at humor styrker immunforsvaret
  • at du søker samarbeid
  • at du ønsker å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling
  • at du skriver brukbart norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Seksjonsleder Plan og utredning, Knut Iver Skøien, tlf 93 24 31 39, knut-iver.skoien@ramboll.no
Eventuelt avdelingsleder Sigrun Dalen Ganz 908 54 868, sigrun.ganz@ramboll.no

Vis flere stillinger: