Salgssjef VA

Norsk Wavin AS utvikler, produserer og markedsfører rørsystemer i plast for sektorene vannforsyning, avløp, overvann, drenering og el- og kabelbeskyttelse. Wavin tilbyr også innomhus rørsystemer for avløp, gulvvarme og tappevann. Norsk Wavin AS ble grunnlagt i 1973 og har virksomhet innen forretningsområdene VA, VVS og El/Tele. Selskapet er inne i en meget positiv utvikling og er i dag markedsleder innen vekstområdene overvannshåndtering, innomhus avløp med Wafix og AS.

FirmaNorsk Wavin
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Bransjens mest spennende stilling - Wavin søker nå salgssjef VA

Wavin er et anerkjent varemerke, og søker kontinuerlig innovasjon for å søke løsninger for fremtiden. Konsernet har et overordnet mål om å utvikle bærekraftige og fremtidsrettede løsninger til sine kunder.

Vår salgssjef VA skal sikre og styrke vår posisjon som markedsleder og leverandør av plastrør, kummer og generelle overvannsløsninger. Videre skal stillingen utvikle salgsteamet og videreutvikle av nåværende produktportefølje og kundegrupper. Du vil jobbe tett med salgsteamet for å styrke kompetanseformidling og produktkompetanse gjennom opplæring og oppfølgning.

Vi søker deg som har følgende kompetanse:

  • Salgs -og ledererfaring innen VA
  • Trygg og direkte leder, kompetanse på endringsledelse
  • Kontaktnett innenfor entreprenører, kommune og kontraktører
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk
  • Digital ferdigheter og faglig sterk innen VA

Dine beste egenskaper preges at du har god gjennomføringsevne, er løsningsorientert og selvgående som person. Du er videre en god relasjonsbygger og teambygger.

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Godt og inspirerende arbeidsmiljø
  • Personlig og faglig utvikling
  • Spennende stilling i et globalt konsern som søker kontinuerlig innovasjon og bærekraftig utvikling for å møte fremtidens krav til våre produkter

Ønskelig bosted er i Oslo/sentralt østlandsområdet og du vil rapportere til salgsdirektør.

Ønsker du mer informasjon om stillingen så ta gjerne kontakt med rådgiver Eirik Skaftnes, KLAR rekruttering, telefon 913 24 172. Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknad og CV sendes snarest via link.

Søk stilling

Vis flere stillinger: