Salgssjef og leder for tilbud og kontrakt

Unicon AS er Norges ledende betongleverandør med 150 ansatte og 25 fabrikker fra Steinkjer i nord til Mandal i sør. Vi har også mobile ferdigbetongfabrikker som kan plasseres ut på store anleggs- og infrastrukturprosjekter. For å best mulig kunne håndtere lokale prosjekter og bestillinger har vi åtte kundesentre rundt om i landet. Unicon inngår i Aalborg Portland som er eid av det globale konsernet Cementir med hovedkontor i Roma.

Betong er mulighetenes materiale og inspirerer til unike og kreative løsninger. Unicon fokuserer på å utnytte mulighetene og samtidig gjøre arbeidet med materialet så enkelt og effektivt som mulig. Resultatet er spenstige løsninger til glede både for byggherrer/arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører og private kunder.

Firma Unicon
FylkeOslo
Søknadsfrist05.08.2020

Vi søker en ambisiøs og motiverende salgssjef som evner å kombinere salgsjefsrollen med eget operativt KAM-arbeid og lederrollen for avdelingen Tilbud og kontrakt. Kundene er nasjonale og avdelingen er desentralisert, noe reising innenlands må derfor regnes med.

Ansvarsområder og arbeidsoppgavene kan overordnet beskrives som følger;

  • Ivareta salg av ferdigbetong og tilleggsytelser til utvalgte kunder og prosjekter
  • Linjeleder med personalansvar for salgskoordinatorene, og ansvar for ledelse av KAM’er i Trøndelag, Bergen og Møre
  • Sikre ensrettet salgsprosess og konseptualisering gjennom bruk av blant annet markedsplaner, aktivitetsmåling og CRM
  • Kunde- og relasjonspleie, støtte i kontraktsforhandlinger, reklamasjoner og kredittdiskusjoner
  • Kontinuerlig følge utviklingen i markedet og hos kundene, bidra til å sikre god oppfyllelse av kundenes forventinger og behov

Erfaring og kvalifikasjoner

Dine erfaringer er viktigere enn hvilken utdanning du har. Har du utdanning innenfor tekniske, økonomiske eller markedsrettede fag vil det være en fordel. Erfaring fra B2B salgsarbeid er en forutsetning. Aller helst fra en salgslederrolle med personalansvar. Har du i tillegg hovedvekten av dine erfaringer fra Bygg- og anleggsbransjen har du det vi mener vil være en god basis for videre dialog. Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig så vel som muntlig er også en forventning vi har til vår nye leder for tilbud og kontrakt.

Verdsatte personlige egenskaper 

Vi søker en samarbeidsorientert, tydelig og synlig leder med høy gjennomføringskraft. Man bør ha en god utviklet kommersiell forståelse og god teft for hva det vil si å være i front for en kunde- og serviceorientert virksomhet med kunden i sentrum. Du evner å motivere, veilede og støtte de du leder, men fremstår like gjerne som en selger som en leder – noe arbeidets karakter også tilsier at du er. Du er tydelig i din kommunikasjon, tilpasser budskapet til mottaker og er en proaktiv relasjonsbygger. Du trives med å være synlig både blant kunder og egne ansatte. Å være dedikert og systematisk i arbeidsformen kommer også godt med.

HVORFOR VELGE SELSKAPET OG DENNE MULIGHETEN? 

Riktig vedkommende håper vi vil motiveres at stillingens innhold og utfordringer; en synlig og helt sentral rolle hos den skandinaviske markedslederen innenfor ferdigbetong. Samtidig mener vi det er viktig å identifisere seg med det selskapet står for.

Et av de viktigste satsingsområdene for oss i Unicon er å tilføre verdi til våre omgivelser. Dette gjør vi blant annet gjennom vårt sterke engasjement for bærekraftig produksjon. Vi vet at vi som en ledende aktør innen betong har et stort ansvar. Derfor søker vi også hele tiden etter dyktige folk, som sammen med oss har styrke til å forme fremtiden.

Som ansatt i Unicon vil du få dedikerte og dyktige kolleger. Du vil tilbringe dagene på en arbeidsplass med både lokale fordeler samt muligheter og utfordringer som bare et stort internasjonalt konsern kan gi.

Våre dyktige medarbeidere, verdiene våre og resultatene våre henger tett sammen. Vi tror at de beste resultatene oppnås bare når vi har motiverte og engasjerte medarbeidere som tror på verdiene våre.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Hartmark Executive Search - Frode Bjørnæs, tlf. 958 24 529 eller Mari Midthaug, tlf. 901 11 403. Søknadsfrist er 5. august.

Søk stilling

Vis flere stillinger: