Salgssjef - Huskjeder og Boligprodusenter

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Firma Optimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Optimera skal styrke sin posisjon i markedet og søker nå en Salgssjef for Huskjeder og Boligprodusenter som sammen med dyktige kollegaer skal sikre at vi når våre resultater. Vi er ute etter deg med et brennende engasjement og som ønsker å gjøre den store forskjellen.

Hva innebærer rollen?

I denne rollen vil du jobbe sentralt med salg- og salgsledelse innen boligprodusenter hos Optimera. Som salgssjef vil du bistå salgsorganisasjonen både regionalt og lokalt i alt fra opplæring til forhandlinger. Du vil ha salgs- og resultatansvar for Huskjeder og Boligprodusenter og vil være ansvarlig for planlegging, koordinering, oppfølging og opplæring mot nøkkelkunder.

I denne rollen vil du ha fagansvar for et dedikert proffsalgsapparat og vil ha ansvar for å lede og støtte viktige salgs-, kunde- og forhandlingsprosesser. Du vil også utarbeide nasjonale aktiviteter og planer sammen med kolleger og kjedekunder.

Utstrakt reisevirksomhet må påregnes.

Stillingen inngår i Optimera's salgsledelse og arbeidssted vil være Oslo. Stillingen rapporterer til Salgsdirektør for forretningsområdet.

Er du den vi ser etter?

Vi er ute etter deg med erfaring fra å jobbe hos huskjeder eller entreprenør, alternativt fra roller som salgssjef, markedssjef, proffansvarlig eller senior salgskonsulent innen bransjen. Vi ser for oss at du har byggfaglig kompetanse og god erfaring med IT-verktøy som Excel, etc.

Hva må til?

Vi ser etter en innflytelsesrik relasjonsbygger som er motiverende og resultatorientert. Det er viktig at du er strukturert og har høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Du er initiativrik og serviceinnstilt ovenfor kunder, leverandører og kolleger.

I tillegg kjenner du deg igjen i verdiene våre: Offensiv, Profesjonell og Personlig.

Vi tilbyr

Å jobbe i Optimera er morsomt, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest dynamiske aktøren innen byggevare i Norge. Med stor innsats, gode resultater og pågangsmot kan du nå langt i Optimera, vi liker å gi muligheter til ansatte som lykkes.

Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkl. bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger.

Kontakt

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver i Orion & Partners AS:

Pål Jørgen Nilsen +47 992 59 669
Helge Frisch +47 900 98 607

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søk stilling

Vis flere stillinger: