Salgsleder VA Øst

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 31 avdelinger fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 1,5 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG. Innenfor VA har vi som mål å være en komplett VA-grossist med kvalitetsprodukter fra kjente merkevareleverandører. Vi skal levere det du trenger til store og små prosjekter.

Firma Heidenreich
FylkeViken
StedSkedsmokorset
Søknadsfristsnarest

Salgsleder VA Øst - trigges du av å lede flink salgsfolk med høy fagkompetanse?

Hvorfor stillingen

Heidenreich har gjennom mange år vært en av nøkkelspillerne i det norske VA markedet. Selskapet har store ambisjoner med konkrete mål. Sammen med en slagkraftig og dedikert salgsorganisasjon, vil du som salgsleder være en sentral lagspiller for å bidra til at vi sammen realiserer våre ambisjoner og når våre mål.

Viktigste arbeidsoppgaver

Som leder for vårt team på 22 personer fordelt på 8 kontorer i regionen, vil dine primære ansvarsoppgaver være å lede og støtte teamet i deres hektiske hverdag. Dette innebærer stor grad av tilstedeværelse og tilgjengelighet for dine kolleger. Du vil være drivkraften for stadig kompetanseheving og legge til rette for samarbeid på tvers. Gjennom ditt engasjement og høye servicegrad, vil du være teamets støttespiller i et spennende og utfordrende marked som utvikler seg raskt. Salgsleder Øst rapporterer direkte til og vil jobbe tett med direktør VA. Du vil inngå i hans ledergruppe sammen med tre salgsledere for de øvrige regionene.

Ønskede kvalifikasjoner

Du er først og fremst en operativ leder med naturlig autoritet og ydmyk som person. Du bør ha ledet større avdelinger, gjerne delt i mindre team over geografisk avstand. Samtidig bør du ha rimelig god forståelse av VA eller VVS markedet. Vi ser ikke etter en utpreget salgsperson, men at du har betydelig kommersiell profil og fremstår trygg i forhandlinger med kunder og partnere.

Utvalgte egenskaper

Vi tror du har høy grad av struktur og gjennomføringsevne. Du har et team rundt deg med stor aktivitet, du må derfor evne å ha god styring, sikre gode prosesser og skape trygghet. Med ditt engasjement og rolige fremtoning, vil du være forutsigbar som sikrer at salgsteamet har mest mulig problemfri hverdag. Du måler din suksessi hvordan teamet lykkes sammen og laget utfyller hverandre.

Heidenreich tilbyr

Heidenreich tilbyr gode muligheter til å bli en del av et ledende VA miljø. Det legges godt til rette for faglig og personlig utvikling. Heidenreich har gode pensjons- og forsikringsordninger, samt konkurransedyktige betingelser. Det er mulighet for firmabil i stillingen.

Har du spørsmål om stillingen kan dette rettes til våre rådgivere i Dfind AS ved Henrik Hummel tlf. 95 42 82 42 eller Espen Steinsrud tlf. 924 15 227. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad og CV sendes inn snarest mulig og blir behandlet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: