Røren ny toppsjef i Mesta

Marianne B. Røren er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Hun kommer fra en global lederrolle i Danske Bank.

Styret  i Mesta skriver i en pressemelding at det er glad for å presentere Marianne B. Røren som ny administrerende direktør i Mesta.

Røren har bred ledererfaring fra bankvirksomhet. Hun er utdannet jurist og har også bakgrunn som transaksjonsadvokat. De siste 12 årene har Marianne arbeidet i Corporates & Institutions i Danske Bank hvor hun har hatt ulike lederroller, senest en global rolle som COO med ansvar for blant annet internasjonal virksomhet, forretningsutvikling og risikostyring.
- Jeg har stor tro på at Marianne er riktig person for å ta tak i de muligheter og utfordringer Mesta står overfor framover – bygge stolthet internt, styrke selskapets posisjon og vokse videre under god lønnsomhet. Hun er vant med å jobbe i en mannsdominert organisasjon, framstår som en dyktig delegerende leder, er jordnær, forretningsorientert og handlekraftig, sier styreleder John Nyheim.

- Mesta tar del i en viktig samfunnsoppgave hva gjelder sikkerhet og fremkommelighet på veier i Norge og jeg ser frem til å lede Mesta sammen med en meget erfaren og kompetent organisasjon. Jeg er overbevist om at Mesta har gode forutsetninger for å kunne videreutvikle og styrke sin posisjon i årene som kommer, sier Røren.

Hun tiltrer i stillingen 1. september 2019. Fra samme tidspunkt vil konstituert administrerende direktør Arne Roald Larssen gå tilbake til sin stilling som regiondirektør