Riggfører/fagarbeider


Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

Firma Mesta
FylkeVestland
StedLeikanger
Søknadsfrist27.09.2020

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Vi sikrer veier over hele Norge med veirekkverk, midtdeler og autovern, samt utfører reparasjoner av rekkverk langs veinettet.

Rekkverksavdelingen vår i Vest har mye å gjøre, og vi søker derfor etter en ny fører til vår rekkverksrigg. Vil du også bygge rekkverk som bidrar til å redde liv? Er du i tillegg blant dem som liker selvstendig arbeid, så vel som å jobbe som en del av team? Er du en av de som er interessert i store maskiner og med glede vil holde disse rene og ryddige? Da kan du enten hoppe rett til søknadsskjemaet, eller forsikre deg om at drømmejobben faktisk finnes ved å lese videre.

Hvem er vår nye fører/fagarbeider?

For å kunne bygge og montere rekkverk mest mulig effektivt vil du bli en del av at arbeidslag med arbeidstidsordning på 4 dagers uke. Laget vil møte opp og bo der oppdraga er. Hovedsakelig i Sogn og Fjordane, men du vil også jobbe over hele Vestlandet. Nattarbeid er sjelden, men kan påregnes.

Den vi ser etter har høyt fokus på HMS og er pliktoppfyllende i sitt arbeid. Dersom du også trives med fysisk arbeid i høyt tempo, er selvgående og en positiv lagspiller er du akkurat den vi søker etter.

Følgende kompetanse og erfaring må også være på plass:

 • Relevant fagbrev eller lang erfaring fra faget
 • Lastebilsertifikat CE og kranførerbevis for lastebil
 • Maskinførerbevis for hjullaster og gravemaskin
 • Reparatør kyndig med mekanisk bakgrunn
 • Erfaring fra varme arbeider og gjennomført arbeidsvarslingskurs
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Arbeidsoppgaver din vil være:

 • Kjøring av rekkverksrigg
 • Drift, vedlikehold og oppfølging av rekkverksrigg
 • Montering og reparasjon av rekkverk

Hvorfor skal du jobbe i Mesta spesialproduksjon?

 • Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av høyt tempo og samarbeid.
 • Hos oss vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.
 • I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev. Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektsjef Irene Uldal Kåsa, Seljord på telefon 90 83 35 97 eller anleggsleder Ole David Skjerping, Leikanger på telefon 95 19 18 37.

Søk stilling

Vis flere stillinger: