Rekrutterer

Advansia er et selskap i AFRY Norge. AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Vi har over 900 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Molde, Ålesund, Sarpsborg, Lillestrøm, Kristiansand, Bergen og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn.

Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Firma Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist01.11.2021

Advansia er ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg, infrastruktur, industri - og anleggsprosjekter i Norge. Vår ambisjon å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer for prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse - skreddersydd for prosjektets egenart

Ønsker du å jobbe som rekrutterer og har lyst på en allsidig rolle i kanskje Norges hyggeligste HR- og rekrutteringsteam?

Advansia er Norges største og ledende PA miljø med nærmere 400 fast ansatte som har fokus på sterk prosjektgjennomføring på byggherresiden i utførelsesfasen av store offentlige og private prosjekter. Vi vokser kontinuerlig og er nå på utkikk etter en dyktig rekrutterer som skal bidra til å styrke vår kompetanse.

Hvem er vi?

Vi er et godt sammensveiset team som setter pris på en god faglig utfordring og ha det gøy på jobb. Vi er totalt 12 kollegaer som jobber med HR og rekruttering fra det strategiske og helt ut til gjennomføring og leveranser. Du vil oppleve et miljø med god takhøyde hvor vi har et genuint ønske om å spille hverandre gode. Vi er opptatt av kompetansedeling, faglige diskusjoner og setter pris på teamarbeid og humor i hverdagen. Vi er stolte av jobben vi gjør og opptatt av å bidra til å skape verdi for virksomhetene gjennom våre prosesser.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er strukturert og systematisk, har god gjennomføringsevne, høy integritet og er åpen og ærlig. Du er god på å forankre og få gjennomslag for ditt budskap. Du bør kjenne deg igjen i våre verdier "modig, dedikert lagspiller" og kan være en tydelig kulturbærer av dette. Du trives med å jobbe selvstendig, samtidig som du er en god lagspiller med et sterkt ønske om å hjelpe andre.

Dine hovedoppgaver som rekrutterer:

Som rekrutterer vil ditt ansvar være å sikre at vi identifiserer og tiltrekker kvalifiserte kandidater til våre ledige stillinger. Dette innebærer i hovedsak å gjøre målrettede søk i relevante digitale kanaler, og bygge et nettverk blant kandidater i vårt marked. Etter å ha lokalisert og invitert mulige ressurser til intervju vil du gjennomføre fulle rekrutteringsprosesser sammen med våre seksjons-/gruppeledere.

Vi jobber i all hovedsak med tekniske stillinger som prosjektledere og byggeledere innenfor alle fagområder som tekniske fag (VVS, VA, Elektro, Automasjon/ITB, signal/bane), bygg og infrastruktur (vei, vann og avløp, bane), for både offentlige og private bygge- og anleggsprosjekter. Det er en stor fordel om du allerede har erfaring som rekrutterer/researcher mot vår bransje, men det aller viktigste er personlig egnethet.

I tillegg kan ansvar for andre viktige oppgaver legges til stillingen for kandidater som motiveres av dette.

Kvalifikasjoner:

 • Vi tror du har høyere utdanning og god innsikt i bruk av digitale kanaler. Har du relevant erfaring kan dette kompensere for manglende formell utdannelse.
 • Erfaring fra research og rekruttering til tekniske stillinger er et krav, og vi ønsker minimum 3 års relevant erfaring. Har du erfaring fra bransjen vil det være en fordel.
 • Du har svært gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både skriftlig og muntlig, og er komfortabel med å ta å kontakt og snakke med ulike mennesker både internt og eksternt.
 • Du er en god relasjonsbygger og pleier ditt nettverk med omhu.
 • Du bør være over gjennomsnittlig strukturert og effektiv, og evne å jobbe planmessig og analytisk.
 • Det er veldig fint om du med hånden på hjertet kan si at du har meget gode IT-ferdigheter, og at du gjerne stiller som superbruker siden du allerede vet at det er en oppgave du liker godt.


Vi tilbyr:

 • Hos oss vil du få innsikt i mange ulike fagfelt, og ha en viktig rolle inn mot mange samfunnsnyttige prosjekter. Du vil få mulighet til å utvide ditt kontaktnett og din forretningsforståelse i et stort og solid selskap med sterkt fokus på rekruttering.
 • Du vil få mulighet for å påvirke - vi søker alltid innspill for å forbedre oss og våre prosesser.
 • Et svært godt arbeidsmiljø hvor trivsel og mangfold er viktig. Vi trives på jobb, og det vises og høres. Hos oss blir du et verdifullt medlem av et stort HR- og rekrutteringsteam som er høyt verdsatt som viktige rådgivere og samarbeidspartnere av resten av organisasjonen.
 • Lokaler sentralt på Lysaker/Lilleaker med 5 min å gå fra Lysaker stasjon.
 • Verdens beste kollegaer som, med positivitet og driv, som vil ta veldig godt imot deg.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring samt betalt fri jul og påske.

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat. Vi ser fram til å høre fra deg!

Følg søknadslenken under og last opp din CV og søknad. Elektronisk søknadslenke må benyttes for å søke.

Vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag!

Kontaktperson:

Jill Beisnes, Rekrutteringspartner

40629284 - Jill.breisnes@advansia.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: