Ill. Eilif Bjørge

Rekorddeltakelse på Vestlandske Bygg og Anleggsdag

Over 200 har meldt seg på Vestlandske Bygg og Anleggsdag som arrangeres på Hotel Norge i Bergen torsdag 29. oktober.  

Det betyr at det bare er noen få ledige plasser.

Deltakerne får med seg adm dir Jon Sandnes i BNL foredrag kalt "Ulvetider!? Organisering av fremtidens arbeidsliv". Partner Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret forteller om mulige og umulige sammenhenger i bygg- og anleggsmarkedene.

Daglig leder Tore Johan Smidt i Smidt & Ingebrigtsen AS innleder om BREEAM eller DREAM?, før debatt med adm dir Tor Instanes i GC Rieber Eiendom og bærekraftsjef Heather Bergsland i NCC Construction. Christine Kahrs, daglig leder i Paal Kahrs Eiendom AS og leder av ressursgruppe Byutvikling i Bergen Næringsråd, og investor Terje Johan Skjelbred tar for seg byutviklingen i Bergen før og etter valget.

Etter lunsj snakker direktør Hans Martin Moxnes i EBA Vestenfjelske om erfaringer med kulturforskjeller og utenlandsk prosjektering og bygging. Sivilarkitekt, prof. em. Jan Georg Digerud i BASE arkitekter har et foredrag kalt En arkitekts vikarierende motiver! Den faglige delen av dagen avsluttes på tradisjonell måte med markedsinformasjon. Senere blir det aperitiff og tapas.