Regionssjef Nord

Maxbo Teknikk AS eies av Løvenskiold-Vækerø AS og er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom, Løvenskiold Skog og Maxbo Teknikk. Maxbo Teknikk AS er en samarbeidspartner og leverandør av forskalingssystemer. Vi tilbyr forskalingsutstyr til salg og utleie og vi selger et bredt sortiment av betongbyggevarer. Vårt faglig dyktige team av selgere og ingeniører hjelper våre kunder med veiledning, prosjektering, leveranse og montasje.

FirmaMaxbo Teknikk
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Vil du være med på å bygge Norge? Er du Norges råeste Regionssjef?

Vi i Maxbo Teknikk har stor tro på fremtiden og er en del av et solid fremtidsrettet konsern. Vi er ambisiøse og har mange spennende planer om å fortsette å bygge Norge. Derfor søker vi NORGES RÅESTE REGIONSSJEF til nyopprettet stilling!

Vi er spesialister på betongbyggevarer og forskaling. En organisasjon med korte beslutningsveier, utfordrende og spennende oppgaver, hyggelig arbeidsmiljø og gode betingelser. Vi har kontorer, butikker og distribusjonslager i Oslo, Bergen og Trondheim. Samtidig finner du våre dyktige fagselgere på veien i hele Norge.

Stillingen innebærer totalansvaret i region Nord innenfor salg, kundepleie, utvikling av relasjoner lokalt og nasjonalt og lagerbeholdning, i tillegg til personalansvar.

Er du drevet av å oppnå høye mål sammen med teamet ditt? Er du en salgsglad byggefag-utdannet leder som har erfaring med å bygge gode relasjoner og skape langsiktige forretninger? Da er du invitert til å søke.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Trond Boe-Tangen

Senior rådgiver fra Experis

Mobil: 91 74 38 00

Les mer om stillingen på finn.no/189845840

Vis flere stillinger: